רכיבים
- 4 ג'בטות \ בגטים טריים
- 400 גרם בשר או עוף ללא הרוטב
- 3 כפות שמן
- 2 בצל סגול
- 6 עלי חסה
- 2 עגבניות אדומות
- 4 מלפפונים חמוצים
- 4 כפות מיונז \ כרוב במיונז מוכן
- 4 כפות רוטב פסטו
- פלפלים קלויים
אופן הכנת כריך משובח משאריות:
רגע לפני: נשארו לכם שאריות משבת ואין לכם לב לזרוק אותן? מתכון לסנדוויץ' משובח וטעים שמנצל היטב את חזה העוף שנשאר לפליטה, נתח בשר ללא רוטב, או אפילו פילה סלמון יבש. הסוד נעוץ בחיבור הטעמים הנכון.
• מחממים את השמן במחבת גדולה.
• סופגים מהבשר או העוף את הנוזלים, ופורסים אותם לפיסות בגודל שווה.
• מטגנים את הבשר או העוף במחבת במשך מספר דקות, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. כדי לרענן את הטעם, ניתן לתבל בחצי כף קארי, או מעט כמון.
• חוצים לשניים, כמעט עד הסוף, את הג'בטה או הבגט ומורחים על צד אחד את מיונז, ואת הפסטו (מתכון נפלא לממרח פסטו ביתי) בצד השני.
• פורסים לטבעות את הבצל, העגבניות והמלפפונים החמוצים.
• מניחים בשכבות את החסה, הירקות הפרוסים, הפלפלים הקלויים ורבע מכמות הבשר או העוף בכל כריך.
אופן ההגשה: מגישים חם לצד צ'יפס מטוגן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!