

בדרך לעבודה או ללימודים בכולל, כיף להצטייד בכריך מיוחד שיסייע לנו לשרוד את היום. שפית הבית של "כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה שלושה כריכים להכנה קלה ומהירה, והכי חשוב: טעימה.
כריך כפרי
- 2 פרוסות לחם מקמח מלא או לחמניה
- 1 כף ממרח פסטו למריחה
- פרוסות גבינה בולגרית
- 1 פלפל קלוי ומקולף פרוס דק
- חופן נבטי חמניה
אופן ההכנה:
- מורחים את הלחם בפסטו
- מניחים מהגבינה המלוחה פרוסות מסודרות.
- מעל פרווסת מהפלפל הקלוי
- ומפזרים מלמעלה את נבטי החמניה
מגישים לצד זיתים סורים מבוקעים
כריך לקס
- 1 ביגל אמריקאי מקמח לבן
- 3 כפות גבינת שמנת
- 100 גר׳ סלמון מעושן
- חסה קרוע
- בצל סגול פרוס לטבעות
- 2 כפות צלפים
אופן ההכנה:
- חוצים את הביגל לרוחב.
- מורחים את גבינת השמנת
- מניחים את פרוסות הסלמון
- מעל מניחים חסה, טבעות בצל וצלפים וסוגרים.
מגישים לצד קפה אמריקאנו
כריך תוניסאי
- 1/2 באגט צרפתי איכותי
- 1 כף אריסה חריפה
- 1 קופסאת טונה משומורים מסוננת
- 2 כפות ממרח לימונים כבושים
- 1 תפוח אדמה שלוק ופרוס
- 1 ביצה קשה פרוסה
אופן ההכנה:
- פותחים את הבאגט
- מורחים את האריסה ואת ממרח לימונים
- מפזרים את הטונה
- מניחים פרוסות תפוח אדמה וביצה מסודר.
- ממליחים ומפלפלים.
מגישים לצד סלט קצוץ
בתיאבון, מורן פינטו