

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- חבילת בצק עלים מופשר וקר
- 1/4 ק"ג כצח
- 1/4 ק"ג שומשום
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
רגע לפני: המתכון שמקפיץ את הקרוטונים הרגילים בכמה רמות, בעזרתו האדיבה של בצק העלים. החומר המופלא שרק תחממו תנור, והוא כבר יהפוך למעדן קולינרי.
• מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
• משטחים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים לריבועים בגודל 1 ס"מ.
• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים עליה את ריבועי הבצק.
• טורפים את הביצה, ומברישים כל ריבוע. מפזרים על מחצית מהריבועים שומשום ועל החצי הנותר, כצח.
• מכניסים לאפייה במשך 15 דקות עד שהריבועים זהובים.
שימו לב: ניתן לשמור במקרר בכלי אטום היטב למשך יומיים, בהקפאה - עד חודש.
אופן הגשה: לצד מרקים, מטבלים, סלט ירקות רענן, וגם כנשנוש בפני עצמו.