כחצי שנה חלפה מאז חוסל בלב הדאחייה בביירות מזכ"ל חיזבאללה, חסן נסראללה, ורק בעוד מעט פחות משבועיים, ביום ראשון ה-23 לפברואר למניינם, תיערך הלווייתו.
היום (שלישי) פרסם ארגון הטרור חיזבאללה את מסלול ההלוויה. היא תתחיל באיצטדיון על שמו של כמיל שמעון נשיא לבנון לשעבר ומשם תמשיך לאתרים שונים ברחבי ביירות.
המונים צפויים ללוות את מה שנשאר מרב המרצחים. לא הרחק מארונו יציב חיזבאללה גם את ארונו של מחליפו, לזמן קצר במיוחד עד חיסולו, האשם ספי א-דין.
עוד פרסם חיזבאללה כי במהלך ההלוויה ייערך ב"קריית הספורט" ברובע הדאחייה אירוע במשך מעט יותר משעה, שבו ישא דברים בין היתר נעים קאסם, מזכ"ל חיזבאללה הנוכחי.
בסיומה של ההלוויה, שבה צפויים להשתתף מחבלים רבים, יקברו את נסראללה ברובע הדאחייה. ספי א-דין יקבר בדרום לבנון, בכפר הולדתו.