כיכר השבת

בריא יותר

מתכון לסלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת סלט חורפי מפנק שיש בו הכל מהכל: פירות, ירקות, מתיקות, מליחות ומעט חמיצות. לא צריך יותר מזה כלום, האמינו לנו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

2
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ח בטבת | 11.01.23

This browser does not support the video element.

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

לסלט:

  • 3 אפרסמונים, פרוסים ל-4-6 חלקים
  • שמן
  • מעט סוכר
  • מלח ופלפל
  • חופן פרוסות שקדים מולבנים
  • 1 תפוז מפולט
  • 1 ראש חסה, חתוך גס
  • 1 בצל סגול, פרוס דק

לרוטב:

  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • 1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את פרוסות האפרסמון בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל שמן, סוכר, מלח ופלפל ואופים 15-20 דקות.

2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים קלות את השקדים.

3. בצלחת הגשה מפזרים את התפוז, החסה, הבצל הסגול, האפרסמון והשקדים.

4. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט סמוך לארוחה.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
וואי זה נראה טובב
rich12.01.23
לשם שנוי.......
אסתר12.01.23
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר

הסטייק של תשעת הימים | חציל מלווה בסלט עגבניות

כיכר אוכל | 19.07.23

מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

כיכר אוכל | 12.07.23

מבשלות בכיכר

בצל ושזיפים: ממולאים שלא יותירו אתכם אדישים

כיכר אוכל | 05.07.23

מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23
ש

הכרה בלימודי הסמינר

רוצה ללמוד תואר וחוששת מפגיעה באורח החיים? כנסי >>

כיכר בשיתוף אונ' בר אילן | מקודם

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23
ש

חווית הלידה

מלון או מחלקת יולדות? תקראו ותחליטו

כיכר בשיתוף מעיני הישועה | מקודם

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23
ש

אל תפספסו

אטרקטיבי: כך תייצרו רווח של 300-400% מהשקעה נדל"נית

כיכר בשיתוף יקיר נדלן | מקודם

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22
ש

זה לא חלום!

בבית שמש! 200 אש"ח מתחת מחיר השוק!

כיכר בשיתוף פאוור גרופ | מקודם

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22