קפה מוקה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 200 מ"ל חלב
- 1 כפית קפה נמס מגורען
- 4-5 קוביות שוקולד חלב
- 2 כפות מים רותחים
לקישוט:
- ספריי קצפת או 125 מ"ל שמנת מתוקה + 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כפית קקאו
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. מרתיחים את החלב.
2. בספל קפה גדול, מניחים את הקפה וקוביות השוקולד, יוצקים מעל את המים הרותחים ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומתאחד עם הקפה.
3. יוצקים לספל את החלב, מקשטים בקצפת* בנדיבות ומפזרים מעל אבקת קקאו.
*אפשר להשתמש בספריי קצפת או להקציף 125 מ״ל שמנת מתוקה + 1/4 כוס סוכר - עם הקצפת שנותרה אפשר לפנק אנשים נוספים בקפה הטעים הזה.
(צילום: אוראל בראל)
אהבתם את המתכון? יש לכם רעיונות לתוספות מפנקות נוספות? כתבו לנו בתגובות!
הצגת כל התגובות