כיכר השבת

הטריק שיהפוך את השייק שלכם לקרמי במיוחד

מתכון לשייק תפוזים ומנגו חלומי ואקסטרה קרמי הודות לטריק קטן: במקום להשתמש במנגו קפוא קנוי, אנחנו הולכים על מנגו טרי, חתכים אותו לקוביות ואז מקפיאים אותו. לחלוטין מומלץ לנסות בבית (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
שייק תפוזים ומנגו חלומי
שייק תפוזים ומנגו חלומי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס יוגורט רגיל / יוגורט יווני, רצוי דל שומן
  • 2/3 כוס קוביות קרח
  • 1/2 כוס מנגו בשל, חתוך לקוביות, קפוא
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1 תפוז בינוני, קלוף ופרוס לפלחים
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מחלקים את התערובת בין 2 כוסות ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מאיפה אתה משיג היום מנגו טרי?
אשה
אולי גם יעניין אותך
שייקים ומשקאות