קציצות טלה רכות ונפלאות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 700 גרם בשר טלה טחון
- 3/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס שמיר קצוץ
- 3 שיני שום מגוררות
- 1/2 כוס בצל סגול קצוץ
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים בידיים את כל רכיבי הקציצות עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים מהעיסה 8 כדורים בגודל שווה ומועכים אותם קלות.
3. מחממים מנגל פחמים, מנגל חשמלי או פלנצ'ה או מחבת מוברשת קלות בשמן זית וצורבים את הקציצות במשך 4-6 דקות מכל צד.
אם אתם מעדיפים קציצות מבושלות לדרגת וול-דאן, מחממים את התנור ל-180 מעלות, מסדרים את הקציצות הצרובות בתבנית ואופים עד למידת העשייה הרצויה.