כיכר השבת

לכבוד שבת

כמה פשוט, ככה מרשים: צלעות כבש בוויסקי

השפית מורן פינטו עם מנה שתפיל לסתות בשבת הקרובה, אבל אף אחד לא ינחש כמה מעט עבדתם עליה. מתכון לצלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי. מעדן אמיתי בקלי קלות שכל אחד יכול להכין. הצלעות עובדות נהדר עם כל תוספת שתבחרו, אך שימו לב - כל אחת מכילה מעט בשר, יחסית, כך שתהיו נדיבים בהגשתן (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי
צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8-10 צלעות כבש
  • 4-5 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס וויסקי מכל סוג

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת, מתבלים את הצלעות במלח ופלפל שחור משני הצדדים ומוסיפים לשמן החם.

2. מטגנים את הצלעות במשך 3 דקות, הופכים אותן, מטגנים 2 דקות נוספות ואז יוצקים מעל את הוויסקי. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך כ-5 דקות ומסירים מהאש.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עיקריות