

תבשיל אוסובוקו עגל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 ק"ג בשר אוסובוקו, פרוס לנתחים
- 4 גזרים כתומים, חתוכים גס
- 4 גזרים סגולים, חתוכים גס
- 2 בצלים גדולים, חתוכים גס
- 6 כפות שמן
- קמח לקימוח הבשר
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 4 עלי דפנה
- מעט פלפל אנגלי
- 1 כוס יין לבן
- 2 כוסות מים
אופן הכנת אוסובוקו עגל:
1. בסיר רחב, מחממים שמן, מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל צד עד להזהבה קלה.
2. מוסיפים את הירקות, מתבלים ויוצקים את היין על הכל. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך 3-4 דקות.
3. יוצקים את המים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי.
הצגת כל התגובות