
רכיבים
- 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
- 1/2 1 כוסות מיץ תפוזים
- 1/2 כוס יין לבן יבש
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל
אופן הכנת עוף במרינדת תפוזים דבש ויין לבן:
רגע לפני: הרמוניה עשירה של טעמים שעוטפת נתחי עוף עסיסיים בניחוח ממכר: מתכון להכנת עוף במרינדת תפוזים, דבש ויין לבן. מנת עוף בטעם מיוחד ומפתיע, לזמנים חגיגיים.
• מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
• מערבבים בקערה את מיץ התפוזים והיין הלבן.
• מעסים את כרעי העוף במשרה ומסדרים בתבנית כשהעור כלפי מעלה.
• בעזרת מברשת, מורחים את העוף בדבש. שופכים מעל את משרה מיץ התפוזים והיין הלבן.
• מכסים את התבנית בנייר כסף, ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, מידי פעם הופכים את העוף.
• מסירים את נייר הכסף, ואופים במשך 15 דקות נוספות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!