רכיבים
- נתח בשר (לבחירתכם. מתאים לבישול ארוך) מופשר
- 3 בצלים
- 5 שיני שום
- חבילת פטריות
- 1/2 כוס יין אדום יבש
- 6 תפוחי אדמה גדולים
- קורט פפריקה
- שמן לטיגון
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
• חותכים את הבשר שהופשר מראש לקוביות בגודל בינוני.
• קוצצים גס את הבצלים, חוצים לשניים את שיני השום, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות או לפרוסות.
• מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בו את הבצל. לקראת סוף הטיגון, מוסיפים את השום והפטריות.
• מגביהים את האש, מוסיפים לסיר את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
• לאחר שהבשר משחים, מוסיפים את היין ומגביהים את הלהבה למקסימום, כדי להביא לרתיחה. לאחר שהנוזלים בסיר מבעבעים, מוסיפים כוס מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
• מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר, ומבשלים במשך שעתיים נוספות על אש נמוכה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!