כיכר השבת

טעים ומרשים

פבלובה- הקינוח המושלם לסעודת שבת

נמאס לכם מכל סוגי הקינוחים?- כנראה שפבלובה יענה על מבוקשכם. פבלובה זהו קינוח עם שכבה של מרנג, קצפת ורוטב של פירות יער. קינוח שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים (אוכל, קינוחים)

| 14 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

(צילום: אוראל בראל)

פבלובה

המצרכים

4 חלבונים מביצים גודל M

300 גרם סוכר | כוס וחצי (כוס מדידה)

כף שטוחה של קורנפלור

צבע מאכל (לנשיקה בצבעים)

אופן ההכנה

ערבבו בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.

הניחו את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) וחממו מעל להבה נמוכה עד להמסת הסוכר תוך כדי ערבוב מתמיד (שלא יהפוך לנו לחביתה), עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.

הורידו מהאש והעבירו את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.

הקציפו כ-10 דקות. הוסיפו דרך מסננת את הקונפלור וקפלו בעדינות פנימה למרנג.

אם אתם רוצים לצבוע את המרנג הוסיפו צבעי מאכל בסוף וערבבו קלות עד לצביעה אחידה.

אפו על תוכנית טורבו כ 3-4 שעות על חום של 80 מעלות עד שהמרנג נשלף בקלות מנייר האפייה.

לרוטב פירות יער

שקית מיקס פירות יער (300 גרם)

3/4 כוס מים מהולים עם כפית קונפלור

מיץ לימון מחצי לימון

כף סוכר

חממו על אש נמוכה תוך כדי בחישה כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.

תוכן שאסור לפספס
14 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
9
אוראל אין עליך!!
נטלי
8
הקינוח הכי הכי
אין על פבלובה
גם השף הכי הכי.
טלי
תודה לך כיף לשמוע
אוראל בראל
7
נראה טוב
...

הצגת כל התגובות

6
מאוהבת במתכונים שלך
רחל
תודה רבה
אוראל בראל
5
רואה את הסרטונים שלך ,שוב ושוב
טלי
אין עליכם
אוראל בראל
4
מתכון ממש טוב!!! והכי הכי חשוב גם טעים😋
נועה
כן אחד הטעימים
אוראל בראל
3
3-4 שעות ..ככה הרבה זמן?
ברקת
2
מה עם הקצפת? לא מוזכרת
עדנה לוי
1
וואו וואו וואו
הדר
אולי גם יעניין אותך
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת