כיכר השבת

לכבוד שבת

2 מרכיבים ויש לכם קינוח נצחי שתכינו כל שבת

3 מרכיבים בלבד - אחד מהם אופציונלי - ויש לכם קינוח אולטימטיבי לסעודת השבת: גלידת שוקולד מתוקה וטעימה שאפשר להגיש כמנת סיום בפני עצמה או לשדך אותה לריבוע עוגה או מאפים (מתכונים לשבת, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
גלידת שוקולד פרווה לגמרי
גלידת שוקולד פרווה לגמרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 בננות, מקולפות ופרוסות
  • 4 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • שוקולד צ'יפס פרווה (אופציונלי)

אופן הכנת גלידת שוקולד טבעונית:

1. מניחים את פרוסות הבננה בקערת זכוכית מכוסה או בשקית אטומה ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.

2. במעבד מזון, טוחנים את הבננות הקפואות ואבקת הקקאו עד לקבלת מרקם חלק (בתחילה הבננות יתפוררו, אך בהדרגה הן יקבלו את המרקם הרצוי. אל תתייאשו). בשלב זה ניתן להוסיף פירות מיובשים קצוצים או אגוזים להעשרת הגלידה. מעבירים את התערובת לקערה ושומרים בהקפאה עד להגשה. מוציאים מהמקפיא 10 דקות מראש, מקשטים בשוקולד צ'יפס ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
ולא יצא איה יאי. המתכון שאני ניסיתי אמר להוסיף תמרים למתיקות...מעולה לדיאטה או לשוחרי בריאות יותר אני חושבת.
esther nicoll
1
נראה לי מראש שצריך להמתיק
rafael
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת