רכיבים
- 14 בננות
- 7 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
- 2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנת גלידת שוקולד פרווה:
1. חותכים את הבננות לפרוסות, מעבירים לקערה גדולה ומקפיאים למשך 4 שעות, עד שהן קפואות לגמרי.
2. במעבד מזון, טוחנים מחצית מכמות הבננות עם מחצית מכמות אבקת הקקאו ו-1 כפית תמצית וניל, עד לקבלת מרקם רך וחלק. מדי פעם מגרדים במרית גומי את דפנות המעבד, כך שכל המרכיבים ייטחנו כראוי.
3. יוצקים את התערובת לקערה, וטוחנים את שאר המרכיבים שנותרו באותה הדרך. יוצקים גם את התערובת השנייה לקערה ומגישים מיד - או מעבירים למקפיא, מכוסה, עד להגשה. ניתן לזלף מעל סירופ שוקולד ולפזר אגוזים קצוצים או כל תוספת אהובה אחרת.