כיכר השבת

Home Made

הדבר האמיתי: מיקס אגוזים קלויים תוצרת בית

מתכננים מסיבה, מארגנים אורחים לשבת או סתם מחפשים משהו לא מתוק לנשנש עכשיו? זה בשבילכם: מתכון לתערובת אגוזים קלויים בעשבי תיבול תוצרת בית שעוקפת בקלילות את החיקויים עמוסי המלח שממלאים את המדפים בסופר (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
תערובת אגוזים קלויים תוצרת בית
תערובת אגוזים קלויים תוצרת בית (צילום: shuterstock)
זמן הכנה30 דק'
פרווה

רכיבים

  • 6 כוסות תערובת אגוזים לבחירה (חצאי פקאן ואגוזי מלך, קשיו, פיסטוק, שקדים)
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
  • 2 כפות אורגנו טרי קצוץ
  • 2 כפות תימין טרי קצוץ
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית פלפל קאיין
  • 2 כפיות אבקת שום
  • מלח ים אטלנטי גס

אופן הכנת אגוזים קלויים בעשבי תיבול:

רגע לפני: מתכננים מסיבה, מארגנים אורחים לשבת או סתם מחפשים משהו לא מתוק לנשנש עכשיו? זה בשבילכם: מתכון לתערובת אגוזים קלויים בעשבי תיבול תוצרת בית שעוקפת בקלילות את החיקויים עמוסי המלח שממלאים את המדפים בסופר.

מתכון ל-6 כוסות

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• מערבבים את כל האגוזים בקערה גדולה.

• בקערה קטנה, מערבבים היטב את שמן הזית עם עשבי התיבול והתבלינים, יוצקים על תערובת האגוזים ומערבבים עד לציפוי מלא.

• מסדרים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית האפייה, ומפזרים מעל מעט מלח אטלנטי באופן שווה.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, עד שעולה ריח קלייה. מצננים היטב את האגוזים, ומאחסנים בכלי אטום על השיש, עד שלושה שבועות.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אפיתי ויצא מעולה רק שמתי על השולחן וכבר נגמר
נעמי בן שהם
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת