רכיבים
- 240 מ"ל ריץ' קפה
- 240 מ"ל ריץ' רגיל
- 80 גרם פודינג וניל (מומלץ: פודינג שוקולד לבן)
- 200 גרם שוקולד מריר
- אוכמניות קפואות (לבחירה)
- לקישוט: פירורי עוגיות / ברס / קצפת+עלי מנטה
אופן הכנת מוס שוקולד:
רגע לפני: קינוח פשוט להכנה, אבל נראה מליון דולר. מתכון למוס שוקולד חלומי פרווה ללא ביצים - הקינוח האולטימטיבי לסעודת השבת.
• שוברים גס את השוקולד, וממיסים בסיר יחד עם ריץ' הקפה, עד להמסה מלאה.
• במיקסר, מקציפים היטב את הריץ' (הרגיל) והפודינג, עד לקבלת קצפת אוורירית.
• בתנועות קיפול, מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
אופציות הגשה:
- לצקת את המוס לכוסות אישיים ולפזר מעל פירורי עוגיות / ברס או להשאיר קצת קצפת בצד, לזלף מעט על המוס ולהוסיף עלי מנטה.
- למלא כוסות אישיים בשכבת פירורי עוגיות, מעל שכבה של אוכמניות קפואות ולבסוף לצקת את מוס השוקולד.
• מקפיאים עד ההגשה.
הצגת כל התגובות