כיכר השבת

האזינו: הגר"י יוסף קורא לתפילות

הראשל"צ הגאון הרב יצחק יוסף יוצא בהצהרה מיוחדת ומוקלטת לציבור להעתיר בתפילה עבור הנעדרים • בתוך כך, בשעה 23 תתקיים תפילת רבים בכותל המערבי • האזינו (ביטחון)

| 1 | כיכר השבת |
הראשל"צ הגאון רבי יצחק יוסף
הראשל"צ הגאון רבי יצחק יוסף (צילום: פלאש 90)
Your browser doesn’t support HTML5 audio

חשש כבד לחטיפה: שעה קלה לפני כניסת השבת הוציאו בלשכתו של הראשל"צ הגאון רבי יצחק הודעה מוקלטת של הרב בו הוא מבקש מהציבור להתפלל לשלום הנעדרים ומורה לכוחות הביטחון להמשיך בפעולות החקירה.

"הנני פונה בזה לציבור הרחב, להעתיר בתפילה בעבור שלושת בחורי הישיבה שנחטפו, מחר בשבת בבוקר לפתוח את ההיכל ולאמר פרקי תהילים".

באשר לכוחות הביטחון אמר הגר"י יוסף: "כמו כן על כוחות הביטחון שלא לחסוך בשום פעולה בכל דבר שיכול להביא למידע ולאפשרות שחרורם של החטופים".

לסיום אמר הגר"י יוסף: "ה' יעזור שיחזרו לביתם לחיים טובים ולשלום, בריאים ושלימים לעבדותו יתברך, שנשמע ונתבשר בשורות טובות".

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
חייבים להתחזק באהבת חינם לצערי לאחרונה יצא לי לשמוע מכמה נשים דתיות זלזול בחרדים ,זה כאב לי מאד כי כמו שמכבדים אותם לכבד אז גם הם צריכים לכבד ולא רק לדרוש מאתנו שנכבד אותם שהם הולכים בשביל שונה מאתנו ומתקרבים להקב"ה בדרך שלהם, ומאתנו הקב"ה רוצה את הדרך שלנו אבל להתחזק כולם חייבים בשמירת המצוות קיום
יהודית
אולי גם יעניין אותך
צבא וביטחון