
מקורות מצריים מסרו כי 95 אחוזים מן הבעיות שעלו במשא ומתן זכו לפתרון. לדבריהם, סוגיית בניית נמל ימי ושדה תעופה בעזה, אותם דוחה ישראל בטענה שהם נוגעים לפתרון המדיני הסופי, עדיין לא נפתרה.
על פי המקור המצרי, שדיבר עם כלי תקשורת במצרים, המשלחת הפלסטינית דרשה את שחרורם של אסירי 'הפעימה הרביעית' במסגרת המשא ומתן על הפסקת אש, אך ישראל דחתה גם את הבקשה הזאת.
מנגד, מקורות פלסטיניים דיווחו כי ישראל הסכימה עקרונית לשחרר את אסירי עסקת שליט שנעצרו בגדה במסגרת מבצע "שובו אחים", אך עדיין לא הוסכם על כך באופן סופי.
בנוסף, הסכימה ישראל להרחיב את מרחב הדיג המותר משלושה מיילים ימיים לשישה מיילים ימיים, זאת כאשר ארגון הטרור חמאס דרש לאפשר דיג במרחק 12 מייל, וכן הסכימה ישראל לתשלום המשכורות של פקידי חמאס שהוקפאו עוד לפני המלחמה, אחרי שישראל איימה לסבך את הבנקים הפלסטינים עם החוק הבינלאומי בנימוק של מימון טרור.
בנוסף, על פי המקורות המצריים, סוכם כי כל המעברים בין עזה לישראל ייפתחו, אך טרם סוכם מה יהיו סידורי הפיקוח בהם והאם פקחים מטעם האיחוד האירופי יוזמנו לפעול בהם לצד פקחים שתמנה ממשלת האחדות הפלסטינית.
במקביל, סוגיית פתיחת מעבר רפיח, בין עזה למצרים, יידון בנפרד בין הפלסטינים למצרים, כשמצרים מצידה הודיעה כי בכוונתה לפתוח את המעבר במשך שלושה ימים רצופים החל מהיום כדי לאפשר מעבר פצועים ובעלי אזרחות זרה.
בתוך כך, הקבינט המדיני-ביטחוני יתכנס מחר כדי לדון בהתקדמות המו"מ. פקידים בכירים בירושלים ציינו כי ישראל תהיה מוכנה לבצע שורת הקלות במצור על הרצועה מעבר לאלה שהסכימה לבצע בסיום מבצע "עמוד ענן".
המשלחת הישראלית למו"מ שבה לישראל בשעות הערב. בראש המשלחת עמד ראש המטה המדיני-ביטחוני במשרד הביטחון עמוס גלעד וחברים בה ראש השב"כ יורם כהן, מתאם הפעולות בשטחים האלוף יואב מרדכי וראש אגף תכנון בצה"ל האלוף נמרוד שפר. חברי המשלחת עידכנו את ראש הממשלה בנימין נתניהו ואת שר הביטחון משה יעלון בפרטי השיחות.