כיכר השבת

שנתיים ל"כיכר השבת"

"כיכר השבת" - האתר החרדי הגדול בעולם

כל המדדים הרישמיים של אתרי האינטרנט קובעים: אתר "כיכר השבת" זינק למקום הראשון מבין כל אתרי האינטרנט החרדיים ● במלאות שנתיים לאתר, העורכים מנחם כהן ושמוליק קמינקר מנסים להסביר איך הצליח האתר בתוך שנתיים בלבד, לחולל את המהפך הדרמטי במדיה החרדית (בכיכר, מדיה)

| 66 | כיכר השבת |
גוגל קובע: "כיכר השבת" - האתר החרדי הגדול בעולם

פעם שאלו את אחד מעורכי העיתונים המובילים בעולם, איך הוא מרגיש בבוקר כשהוא אוחז בידיו בעיתון החדש ובו כותרת ראשית דרמטית. "אני מרגיש עצוב", השיב העורך, "אני יודע שמחר העיתון חייב להיות טוב יותר ומשובח יותר, בטח לא פחות מהיום". אם תרצו, זה המוטו של "כיכר השבת", האתר החרדי המוביל בעולם.

שנתיים חלפו מהיום בו עלה האתר לאוויר והביא עמו בשורה חדשה, שנתיים חלפו מהיום בו השתנו כללי המשחק במדיה החרדית, שנתיים חלפו מהיום בו המידע המועבר עליכם לא עובר סינונים אינטרסנטיים, שנתיים חלפו מהיום בו לכולם יש במה וביטוי.

במה וביטוי אמרנו, וזה הסוד הגדול של "כיכר השבת": אין זרם-חסידות-מגזר-רב-עסקן שלא מקבל/ת את מקומו באתר בצורה כזו או אחרת. נהיה כנים: אין-ספור פעמים הופעלו לחצים אדירים על הנהלת האתר לסנן אדם כזה, רב אחר, עסקן פלוני "כי הוא לא משלנו", "כי הוא לא מייצג את דרכינו". הנהלת האתר אטמה את אוזנייה ומחקה את המילה "כי" מהלקסיקון. "כאן, יש מקום לכולם", השיבו תמיד.

אין ספור כתבות שפורסמו באתר זה ושיפורסמו בעזרת השם בעתיד, לא תראו בשום כלי-תקשורת חרדי, מסיבות הרחוקות מלהיקרא "ענייניות". עובדה זו, הוכיחה ומוכיחה לנו כמה מקומו של "כיכר השבת" חשוב והכרחי בחברה החרדית.

והיו נושאים רבים שבכלי-התקשורת החרדיים הסתירו מכם, וכאן, ב"כיכר השבת", הנושא קיבל הבלטה. מערכת התגובות עמדה תמיד לשרותכם בכל עת, כמובן תוך סינון והקפדה על שיח תרבותי הולם.

עברו שנתיים. אתרי מדדי האינטרנט הרישמיים (בראשם "גוגל" ו"אלקסה") מדרגים בחודשים האחרונים את "כיכר השבת" במקום הראשון - כשמאחור שאר האתרים הפונים לקהל החרדי (רובם נפלו מטבלת המדדים).

מדובר במהפך של ממש במדיה החרדית, בו אתם - הגולשים היקרים שלנו - נטלתם חלק והפכתם לשותפים להצלחה.

כל זה לא היה קורה בלי צוות מופלא של כתבים, צלמים אנשי פרסום וצוות ההנהלה שלא נח לרגע כדי לספק לכם, הגולשים, את המידע האיכותי והמהימן ביותר - בפלטפורמה מנצחת.

איך אומר המפרסם: להיות ראשון זה מחייב. להתראות בשנה הבאה.

● ● ●

גולשים, יש לכם הערות בונות הארות מחכימות? רעיונות למדורים חדשים, או להתייעלות? טיפים למערכת ולכתבים? אופציית התגובות לרשותכם, כמו תמיד. בהצלחה.

תוכן שאסור לפספס
66 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
26
אין, אין.. זה בזכותנו!! :) שכוייח...
חלי
25
של רייטינג, כדוגמת בלומנטל או כל טרול אחר מהסגנון.
אוהד כיכר
24
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שימי

הצגת כל התגובות

23
אתר רציני אמין, שלא מפחד לומר את האמת בקול רם וצלול גם אם הדבר חורה לכמה מתחרים אפסים ! עלו והצליחו ! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גולש ותיק ומרוצה
22
אולי שהאתר יעשה לעיתים תחרויות שונות בין החברים הגולשים...
אסתי
21
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משגיח כשרות
20
אני והרבה אחרים עוזבים אתרים אחרים לטובת האתר שלכם תמשיכו להיות כאלה ותצליחו
תמשיכו כך
19
אני אישית אוהב אותכם בגלל שיש עיצוב יפה הכותרות מאירות עיינים (ולא קטנות כמו "לדעת" או "בחדרי") בנוסף יש לכם תגיות בסוף כל כתבה ואז אפשר לעבור באותו נושא עלו והצליחו!!!!
איש פשוט
18
כלומר, כמה כניסות יש לכל אתר? מה זה K שכתוב שם ליד המספרים?
תלמיד מרן
17
כמו ב'כיכר השבת' בירושלים כך באתר זה עוברים מדי יום אלפי מבקרים בארץ וגם בחו"ל. אני דווקא גר בחו"ל, והקשר היחידי שיש לי לחדשות הארץ זה האתר שלנו, כי העיתון 'המבשר' האהוב עלי מגיע לכאן רק בשבתות. אני והרבה מחבריי עזבו את בחדרי חרדים למען כיכר השבת, מה לעשות, דברים משתנים, כמו שעברנו מ'המודיע' ל'המב
יוסף ברוך
16
זה כבר אומר שהאתר הזה ראוי לציבור שלנו אשריכם עלו והצליחו !!!
משה הכהן
15
כדאי לצנזר את האלימות בציבור החרדי. אם קורה רצח וכו' אצל החילונים אתם לא מפרסמים, אז למה כשחרדי דקר או שרף או לא יודע מה, זה כן צריך להתפרסם. הרי להיפך יש שילמדו מזה שכל החרדים דוקרים וכו', ואז זה גם חילול השם, מלבד הכלל שאין צורך לפרסם אלימות, כי זה מוליד שוב אלימות....
תלמיד מרן
14
חבל שפרובוקטור כמוהו מוריד את הרמה של האתר. מעורר לשון הרע והתלהמות . לא יותר. נראה שהוא כותב מתוך הזיות הלילה שעבר עליו.
מצה שמורה
13
מבקרים בו זה כמו עיתון יומי מעוצב בגרפיקה משובחת וכתבות מעניינות אם כי לפעמים מנופחות אבל בתכל'ס האתר מתפקד כמו שצריך והתגובות? מאות תגובות רצות כאן ביום!!! האתר שלכם בהחלט חי ונושם! ביקרתי לאחרונה בחדרי חרדים שעד לפני שקמתם הוא היה המוביל ואפשר לומר שתפסתם לו את המקום ובגדול! נהיה שם משעמם! שיהי
calanit60
12
אתר כיכר השבת : במשך ה 6 חודשים האחרונים מול אתר בחדרי חרדים : עזיבות : אתר כיכר השבת עלה ב 11% משתמשים חדשים מול 2% עזיבות בבחדרי חרדים הצטרפויות חדשות: אתר כיכר השבת רושם בכל חודש 1.5% חדש לעומת אחוז עזיבה בבחדרי חרדים גולשי כיכר השבת מבלים 10% יותר ממה שמבלים גולשי בחדרי חרדים באתר וזה בלי פ
יעקובזון
11
לא כל הגיג ראוי לפרסום, וגם לא מקצועי שבחלק לא מבוטל ממאמרי הדיווח מסתננת בין השורות גם דעתו האישית של כותב המאמר.
שמעלץ
10
אכן חשוב תמיד לזכור שראשית חכמה יראת ה'
א. לוי
9
העיצוב... התוכן... בקיצור "הכל"...!!!!!!!!!!!!!!!!
דינה
8
בבקשה תרימו לאוויר אפליקציית איפון מושקעת ועניינית כמו ווינט ...
אבי לוי
אגב-ברכות לרגל היכנסכם לעול המצוות :) עוד שנה חלאקה...
נתניתי
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שימי
גם לדעתי- אתר מצויין!!!
נהנה מהאתר שלכם
6
כה לחי.
גולש
5
אבל תאשרו לי את הדגובות מהר כמו פעם
נד.ל המלך
4
עצה טובה: לא לחפש מחלוקות פנימיות כדי לגרוף מה שיותר תגובות מבחינת כל המיצר לישראל נעשה ראש אלא לחפש עם זכוכית מגדלת כל שפיץ של אחדות ואת זה לפרסם מבחינת הזהרו בגחלתן של צדיקים ולא לחפש לחרחר ריב בין מגזרים שונים, אז אני סמוך ובטוח שה' ישכין את שמו שנקרא "שלום" עליכם וכל השנים תשארו במקום הראשון.
יעקב
התפקיד של אתר חדשות הוא לחשוף את כל האמת, גם הלא נעימה. אני לא אומר להמציא מחלוקות שלא קיימות, אבל אם ישנן כאלה אז בטח שלא להסתיר אותן מהציבור. זה בדיוק מה שעושה יתד נאלח ויתר הסמרטוטונים המחקים אותו.
דוד
3
למה אני לא מתפלא?
שמח
2
והיות ויש לכם שם מפוצץ!!! והיות ואתם לא תומכים בכיעור ואתם משתדלים ללכת עם האמת ששאר המקומות מסתירים ומטייחים. תמשיכו כך! הציבור החרדי אתכם! ואסור לתת יד לשחיתויות וחייב לפרסם כל עוולה שקוראת, וזה הסוד שלכם. אך ביום מן הימים שח"ו, תעצרו זאת, האנשים יאבדו בכם עניין.
טוקבקיסט וותיק
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דוד א.
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בחדרי חרדים
אולי גם יעניין אותך
עיתונות ומדיה