כיכר השבת

חג לוהט בירושלים

בלילה אחד: 6 שריפות בבית ישראל; החשד: מצית סדרתי

בשירותי הכבאות וההצלה בירושלים חוששים כי מצית סדרתי פועל בשכונת בית ישראל - בעקבות שורה של מקרי הצתה במהלך החג ● בתוך לילה אחד, הוזעקו הכבאים לשורת מקרי שריפה - בחדר מדרגות, אשפה, עגלת ילדים, קומת מגורים וקטנוע ● ברוך השם, לא היו נפגעים (חדשות, בארץ)

| 18 | כיכר השבת |
עגלה שרופה. צילום׃ להב אסף אברס, דובר כבאות
עגלה שרופה. צילום׃ להב אסף אברס, דובר כבאות

אחרי בני-ברק, גם בירושלים מתחזקת הערכה שמצית סדרתי עומד מאחורי גל ההצתות ביממה האחרונה. בשירותי הכבאות וההצלה בירושלים חוששים כי מצית סדרתי פועל בשכונת בית ישראל - בעקבות שורה של מקרי הצתה במהלך החג.

גל ההצתות החל אמש, יום שלישי, ליל חג-השבועות. לקראת השעה אחת בלילה, התקבלה קריאה במוקד הכבאות על שריפה שפרצה ברחוב יוסף קארו במאה שערים. כוחות כיבוי האש מצאו קטנוע פרטי בוער. הם כיבוי את השריפה בתוך דקות.

לקראת השעה שתיים בלילה, התקבלה הודעה נוספת על שריפה במוקד סמוך - רחוב רייכמן. הפעם, השריפה הייתה בקומה תחתונה של בניין מגורים. כוחות כיבוי האש נאבקו בלשונות אש שיצאו מתוך הבניין. רק כעבור דקות ארוכות - הצליחו הכבאים להשתלט סופית על השריפה.

כמה דקות לאחר-מכן התקבלה עוד קריאה על שריפה באותו רחוב. הפעם, השריפה הייתה בחדר מדרגות בבניין מקומי. הכבאים כיבוי את השריפה.

כשעה לאחר-מכן, התקבלה הודעה רביעית על שריפה ברחוב יוסיף קארו - במתקן אשפה. כשהם באו לעזוב את המקום, התקבל קריאה חמישית על עגלת תינוק שעלתה באש ברחוב אשכנזי הסמוך.

גל ההצתות לא פסק. לקראת השעה שש בבוקר - שוב הוזעקו הכבאים לרחוב יוסף קארו. הפעם מתחת למרפסת בניין מגורים, בסמוך לבלוני גז. הכבאים כיבוי את השריפה ושבו לתחנה.

בנס גדול, לא היו נפגעים בגל השריפות. במשטרה עושים מאמצים להביא למעצרו המיידי של המצית הסדרתי.

תוכן שאסור לפספס
18 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
שערבים ימותו כלם ולא ישאר אף אחד מהם כל פעם יש פיגוע נמאס כמה אפשר לסבול את הערבים ימח שימם וזכרם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מנדל
9
יהודי חילוני
חני
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דודי
8
ערבי מעורער בנפשו שהתחפש לחסיד ברסלב.
מקור משטרה

הצגת כל התגובות

7
ת וחגים אנחנו לא יכולים בלי עשן ואש אנחנו נכנסים לאכסטזה נוראית בראותנו אש אנא תמציאו סיבה בבקשה אנחנו נעשה את העבודה אני מתחנן
וועד מציתי אש
6
בכל האתרים כבר מזמן פורסם שהוא נתפס ואף מוסרים פרטים עליו
נרדמתם
5
כולם ראו את האדמורים מדליקים בחרדת קודש מדורות, ורוקדים בהתלהבות סביב מדורות הקודש.יש חסידים שרוצים להידמות לאדמוריהם, ומשלא נותנים להם להדליק במירון, מדליקים בבני ברק ובירושלים.
דן סגל
4
שערים בגלל כמה דירות בבתי ורשה..כל כך מתאים להם...
יידל
3
אשפה, קומת מגורים... כמה יצירתי הוא צריך להיות.....
כנרת
2
היתי המומה ליקרוא אחרי בני ברק ירושלים אני ששרפתי בבני ברק 7 עגלות תינוק וחנות מכולת איך זכרתם אותי אני גאה במעשיי קיבלתי חודש וחצי בבת משוגעים ושוב אני חופשיה המטומטמים של הרופאים קבעו שאני 100 אחוז משוגעת טהורה
לאה שרית זוהר
1
הם בשכונת "בית ישראל"
גם אני תפוח
בית ישראל מאה שערים בוכרים גאולה
איןשכלאיןדאגות
אולי גם יעניין אותך
בארץ