כיכר השבת

עין רואה: עשרות מצלמות חדשות בביתר עילית

לאחר פיגוע הדקירה בכניסה לעיר ביתר עילית ומתוך מטרה להוסיף בקרה ולהגביר את תחושת הביטחון של התושבים התקינה העירייה ברחבי העיר עשרות מצלמות אבטחה חדשות (חדשות, בארץ)

| 4 |
עשרות מצלמות אבטחה חדשות בביתר עילית
(צילום: דוברות העירייה)

לאחר פיגוע הדקירה בכניסה לעיר ביתר עילית ומתוך מטרה להוסיף בקרה ולהגביר את תחושת הביטחון התקינה העירייה ברחבי העיר עשרות מצלמות אבטחה חדשות.

המצלמות החדשות שנוספו כעת לעשרות מצלמות הביטחון הקיימות מיועדות לתוך העיר, על מנת להגביר את אמצעי השליטה על הנעשה.

בין היתר, הותקנה מצלמה חדשה ברחוב אלעזר המודעי. לבקשת העירייה, הגבירה המשטרה את הסיורים והאכיפה במקום באמצעים גלויים וסמויים, המצלמה החדשה ברחוב, תספק כעת תיעוד כנגד גורמים מפירי סדר ותביא לסיוע באכיפה המשטרתית, כולל בזמן אמת.

לדברי ראש העיר מאיר רובינשטיין, "תושבי העיר עדים לשינוי המבורך שנעשה באחרונה בתחום הביטחון בעיר. ההקפדה, המהירות והמקצועיות, שאף הוכיחו את עצמם בס"ד באירוע הטרור האחרון בשערי העיר.

"התקנת המצלמות כעת היא המשך למאמץ ההיקפי שלנו להעניק לתושבי העיר ביטחון, הן מאיומים מבחוץ והן מגורמים פנימיים. אנו נמשיך להוסיף מצלמות ואמצעי אבטחה נוספים למען התושבים".

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
יש אנשי דלא מעלה שלוקחים את כספי הציבור לכיסם תדעו לכם שאין לכם מחילה על זה זה כסף של כל תןשבי העיר זה לא של ........... גנבים
יצחק
2
בתוך העיר מוסיפים מצלמות ועל הגדרות שנפרצים בממוצע לפחות פעם בשבוע והובטח מצלמות אין מצלמות
ממ
1
בצדק צורכת הרבה מצלמות כמו בשיקאגו ובלוד. הפשע ירד שם לאפס. הכסף, אגב, מגיע מ"עיר ללא אלימות" בחסות הקרן לידידות, בדיוק כמו בעיר שלנו, לוד.
ד"ר קאהן
אולי גם יעניין אותך
בארץ