כיכר השבת

בקשת המשפחה: לקבור את אורון

בני משפחת שאול קמו מהשבעה על בנם אורון הי"ד שהוכרז כחלל צה"ל שמקום קבורתו לא נודע ומסרו לכלי התקשורת: "אנחנו סומכים על כולם שיביאו את אורון לקבר ישראל" (חדשות)

| 5 | כיכר השבת |
אורון שאל הי"ד
אורון שאל הי"ד (מתוך פייסבוק)

מבצע צוק איתן: משפחתו של החייל שאול אורון הי"ד, שהוכרז על-ידי צה"ל כחלל שמקום קבורתו לא נודע, קמה הבוקר (ראשון) מה'שבעה', והודיעה בצהריים לכלי התקשורת כי הם מבקשים להביא לקבורה את בנם.

רחל גזית בת דודתו של אורון הי"ד, אמרה לכלי התקשורת בשם בני המשפחה כי הם סיימו לשבת שבעה על אורון היקר והאהוב. "אורון לא הובא לקבורה, אנחנו סומכים על צה"ל ומדינת ישראל שיעשו הכל להביא את אורון לקבר ישראל", אמרה.

"אנחנו שולחים חיבוק למשפחות ההרוגים במבצע", אמרה גזית וציינה כי הם חשים הזדהות עם משפחות החללים ומאחלים החלמה לחיילים פצועים.

גזית הוסיפה וציינה כי משפחת שאול מזדהה עם משפחת גולדין על מה שעבר עליה ביממה של חוסר הוודאות עד שהוכרז כי בנם נהרג בקרב בעזה.

"על המשפחה עוברים ימים קשים אבל המשפחה שלנו היא משפחה חזקה", אמר רחל גזית, "אנחנו סומכים על כולם שיביאו את אורון לקבר ישראל. אנחנו בקשר עם הגורמים הרלוונטיים ובטוחים שיעשו את הכל כדי להביא את אורון לקבר ישראל".

גזית הוסיפה לסיום כי "למשפחה יש אמון מלא בצה"ל והמדינה, ואנחנו בטוחים שיעשו הכל, בעזרת ה' תהיה לוויה במהרה בימינו".

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ממש פרחים אחד אחד!!!!!!
זגורי אימפריה
גם אני חשבתי כמוך: 'חבל איזה יופי של חתיך'... הייתי מנשק אותו בכל הגוף..... חבלללללללללללל
ברוך גרוינעם
אולי גם יעניין אותך
בארץ