כיכר השבת

"לא אופתע אם זה חיסול פוליטי"

ח"כ מירי רגב מתייצבת לצידו של השר סילבן שלום, בעקבות הפרשה בה הוא מעורב. לדברי רגב, "לא אופתע אם יתברר שמדובר בניסיון חיסול פוליטי. מאוד מקווה שייצא מזה" (בארץ)

| כיכר השבת |
ח"כ מירי רגב
ח"כ מירי רגב (צילום: פלאש 90)

הפרשה בה מעורב השר סילבן שלום, נגדו נטען כי עבר עבירות חמורות, ממשיכה להסעיר את המערכת הפוליטית, כאשר לכולם ברור כי עיתוי הפרסום מכוון להתמודדותו לנשיאות המדינה.

חברת סיעתו של שלום, ח"כ מירי רגב (הליכוד), יוצאת היום (שלישי) להגנתו, זאת כאשר כל שאר חבריו בפוליטיקה הישראלית שותקים ומסרבים להתייחס לעניין.

"לא אופתע אם יתברר שמדובר בניסיון חיסול פוליטי בגלל הנשיאות, הרי זה כבר קרה בעבר", אמרה רגב. לטענתה, עיתוי פרסום הפרשה אינו מקרי. "למה זה לא עלה כשהוא התמודד על תפקידים אחרים? כולם מבינים שיש לו סיכוי טוב להתמנות לנשיא" אמרה.

"עברו 15 שנה ויש כאן משהו שמריח לא ברור. אני מקווה שזה סיפור שיתברר כלא נכון. אני מאוד מקווה שהוא ייצא מזה" אמרה רגב.

מוקדם יותר היום מסר שלום את גרסתו לחוקרי המשטרה לאירועים שנקשרו בשמו מלפני 15 שנה. במשך שעתיים את גרסתו במשטרה.

על המעשים שיוחסו לכאורה לשלום חל חוק ההתיישנות, כאשר במשטרה מנסים לברר האם יש תלונות נוספות כנגד השר.

מלשכת שלום נמסר: "השר מסר הודעה למשטרה וענה על כל השאלות. יצוין כי דקות אחדות לאחר פרסום הפרשה ביום ראשון בלילה, פנה השר ליועץ המשפטי לממשלה והודיע כי הוא מבקש למסור עדות באופן מיידי ולענות על כל השאלות".

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בארץ