
היום הראשון של חול המועד הפך ליום עצוב ומדמם: שישה בני אדם נהרגו בתאונות דרכים בכבישי ישראל, בשעות הערב, נפצע נער בן 13 כשהטרקטורון עליו נסע התהפך. מצבו של הנער שהיה במהלך צילומים לסרט בר המצווה שלו, מוגדר קשה מאוד.
במהלך היום הקשה והקטלני בכבישים, נהרגה אישה בת 30 שבילתה את חול המועד יחד עם בעלה, המוחזק כאסיר בכלא רמון. בחזרה מהכלא, התנגשה רעיית האסיר עם רכב משפחתי ונהרגה במקום, ילדיה - נפצעו קשה.
מצבם של הנפגעים במכונית המשפחתית הוגדר קשה מאוד עד בינוני, כאשר בין הנפגעים גם ילדים.
"הבת שלי נהגת כל כך זהירה ואחראית שזה קשה להאמין שהיא נהרגה בתאונת דרכים. הם היו בדרך חזרה מהכלא, לשם החזירו את בעלה מהחופשה הראשונה שלו מהכלא שאליה יצא לכבוד החג". סיפר אביה של ההרוגה בת ה-30.
לפנות בוקר נהרג נער בן 17 מעוספיה, לאחר שנפצע אנוש בתאונה. שני צעירים נוספים שהיו מעורבים בתאונה נפצעו באורח קל.
בתאונת דרכים, בצומת המוסכים סמוך לנצרת, התנגש נהג רכב פרטי ברכב מסחרי ולאחר-מכן בעמוד, וכתוצאה מכך נהרג נהג הרכב הפרטי, כבן 40. נוסעת שישבה ליד הנהג פונתה במצב בינוני לבית החולים.
בתאונה נוספת בכביש 40 ליד המושבים שלווה ונועם, נהרג גבר בהתנגשות בין מכונית פרטית למשאית.
בנוסף, בתאונה בראשון לציון נהרג גבר שנפגע מטרקטור.
אישה כבת 50 נפצעה באורח בינוני עד קשה ועוד 2 נפצעו באורח קל לאחר שרכבם הנתגש במעקה הבטיחות בכביש 471 סמוך לנחלים.
בנוסף, בשעות הצהריים מתה מפצעיה קשישה כבת 80 שנפגעה בתאונת 'פגע וברח' באופקים אמש (שלישי). יצויין, כי הנהג הפוגע הסגיר את עצמו למשטרה.
בכך, עולה מספר הנספים כתוצאה מתאונות דרכים עולה ל-6. כאשר 5 נהרגו בתאונות שארעו היום.