כיכר השבת

קרב ההשקפה?

נמשכת הדרמה במערכת עיתון יתד נאמן

דיווחים סותרים על הנעשה בשעות האחרונות במערכת יתד נאמן: המנהלים החדשים טוענים כי היום התקבל האישור הסופי מרשם העמותות לחוקיות ההליך, וכי המנהל החדש שמעון גליק החל לשלוט וכינס היום את מחלקת השיווק. מנגד מגיעים דיווחים, כי כניסתו של גליק למשרדים נמנעה, "שיציג מסמכי בעלות"(חרדים)

| 35 | כיכר השבת |
הכניסה למשרד יתד, בצהריים
הכניסה למשרד יתד, בצהריים (צילום: כיכר השבת)

מה קורה במשרדי העיתון יתד נאמן? בשעות האחרונות מגיעים דיווחים סותרים משני הצדדים, על הנעשה בעיתון ועל זהותם של השולטים בו כרגע.

לטענת מקורבי המנהלים החדשים, המהלך הושלם היום, עם קבלת האישור הסופי מרשם העמותות על כשרות ההליך וחוקיותו. המדובר בהליך במסגרתו "הוחייתה" העמותה הישנה שהיא בעלת רוב המניות בחברה המנהלת את העיתון.

זאת ועוד, לדברי אותם מקורות, החל היום הנגיד ר' שמעון גליק את שליטתו בפועל בעיתון, כאשר כינס את כל עובדי מחלקת השיווק לישיבה מקצועית, במסגרתה מסרו העובדים בפניו דו"ח מפורט.

אלא שמנגד, דיווחים אחרים - שאמיתותם אינה ברורה - מוסרים, כי מאבטחים מנעו את כניסתו של גליק למערכת, וזאת בנימוק כי אם ברצונו להיכנס, עליו להציג קודם מסמכי בעלות מעודכנים ועומדים בקריטריונים משפטיים.

מדיווחים שהגיעו לידי כיכר השבת עולה, כי ככל הנראה בצידו של העורך המודח מתכוננים לקרב משפטי ארוך, כאשר לטענת מקורבים, יש בידיהם "טענות מנצחות", כאלו שלדעתם "יביסו את מהלך ההשתלטות ללא כל ספק".

משרדי 'יתד', בצהריים. צילום בלעדי: כיכר השבת
משרדי 'יתד', בצהריים. צילום בלעדי: כיכר השבת (צילום: כיכר השבת)
הכניסה לחניון 'יתד', בצהריים. צילום בלעדי: כיכר השבת
הכניסה לחניון 'יתד', בצהריים. צילום בלעדי: כיכר השבת (צילום: כיכר השבת)
תוכן שאסור לפספס
35 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
21
ן. שימו לב!
יקי.
20
כפי שכתב כבר מרן הגרמ"י ליפקוביץ זצוק"ל
יוני
עכשיו נתגלה מיהו אותו האיש המתנהג באלימות מילולת ופיזית, קשה להאמין עליו.
ישראל
19
נהיו רק מפלגה ועיתון. היו ימים שאידישקייט התבטאה בדף גמרא, תפלה זכה וגמילות חסד... למי פעם הי' איכפת מי עורך עיתון ומי בכלל הציץ לדקה בער"ש לכותרת...
חוסיד
די לשנאה די למחלוקת העיתון כשהוקם היה על השקפה של שנאה ומחלוקת.
רפי
18
הכל כסף כסף כסף
שמשון
17
בלתי נתפס
ס שאשא
16
עורך בעיתון שנוסד ומטיף למען דעת תורה והוא עצמו אינו נשמע לרבנים וחושב שהוא יחליט ויקבע מי הם הרבנים. שיחזור בתשובה אחרי שנזרק בבושת פנים בגין מה שהוא מטיף לו כל היום.
בושה וחרפה
15
שינוי. אפשר להחזיר את ר׳ נתן גרוסמן שליט״א, כפי שהגרמיל כתב עליו.
חיים
14
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי שפוי
13
יותר מידי תגובות הוא כותב כאן בשמות שונים. במקום זה שישב לכתוב ספר על מסכת שבת ויתן מנוחה לעם ישראל שנקעה נפשו ממנו.
אחד שיודע
12
איך אפשר למרוד בגדול הדור? לא יאומן -- כןאב הלב
ד פרידמן
בגאון עוזנו גדול דורנו הגאון החסיד רבינו שמואל אויערבך שליט"א חד בדרא בגאונותו בכל מכמני התורה קדוש וחסיד, ממארי דרזין ונתקיים באלו העבריינים הפסוק: "וילעיבו במלאכי אלקים". לאורו נסע ונלך עדי ביאת ינון
זעירא דמן חבריא
11
ילחמו בינם לבין עצמם וככה הם ימחו את עצמם מהעולם
משיח עכשיו
10
פיצוחים כי זה הולך להיות מלחמה ארוכה ומעניינת מאוד סוף סוף היהודים גם יוכלו קצת להנות מהעיתון הטרף הזה
מלחמת שוורים
9
איך אפשר לחנך ילדים ל"ככל אשר יורוף" בצורה כזאת
ע עיני
8
לא יאומן כי יסופר. נתי גרוסמן חופר שנים ע''ג שנים עם חבר מרעיו על התבטלות לדעת תורה ולועג לכל מי שמצייץ בעניין. והנה התהפך הגלגל ועכשיו שדעת תורה אומרת לו לזוז הוא פונה-או עכ''פ משחרר ספינים- שהוא הולך א. לערכאות!!!!!!! ב. נגד מי?? חזיר רשע ואומלל נגד מי אתה הולך לערכאות? נגד גדול הדור. הוא לא מ''מ
המודיע
7
אם נתן גרוסמן אינו מסוגל לקבל את הכרעת גדול הדור איך הוא יכול להיות עורך היתד?
א רקם
6
נתי גרוסמן שלחו אותך לך הביתה. קבל עליך דעת תורה גם אם לא נראה לך, כמו שידעת להטיף לגדולי ישראל לשמוע לדעת תוירה והשקופה, כך גם עליך לקיים את כל מה שמכרת כל השנים לקוראים שלך באותו עיתון משוקץ.
אבי
5
העמותה החדשה נא להציג מסמכים
מוטי
4
אם נתי טורח לשלוח טוקבקיסטים סימן שמצבו קשה במיוחד. עד היום הוא צפצף לחלוטין על קוראי האתרים החרדיים (החדשים...)
Roni
3
זה נבלה וזה טריפה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
Yossi
2
נתי גרוסמן מפרסם בחוצות על התמיכה של הגרמי"ל זצ"ל משנת תשס"א בו. אבל מאז עברו יותר מעשר שנים ונתי גרוסמן הוא כאותם נערים נושרים שקיבלו תעודות טובות לפני הנשירה, אז מה אם יבואו עם אותם תעודות משהו יסתכ על זה. נתי הלבלר הקדיח תבשילו. עה הגיע סופו.
אבי
1
לחינם מופיעות שתי כותרות בסמיכות זו לזו? חוסל הבכיר השני בא-ל קעידה וחוסל גם יתד (לא) נאמן? הכל בהשגחה פרטית: חיסול ומיגור הרשע, הכנה רבתי לממלכת המשיח!
מיקי
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים