כיכר השבת

מלחמת 'העדה' באבו-כביר תחזור?

במכתב חריף שהוציא הבד"צ בימים אלו, הוא תוקף את מכון אבו-כביר: "נחרדנו לשמוע כי מתי ישראל היו נתונים במשך שנים רבות בבזיון נורא במרתפי המעבדה הפתלוגית באבו כביר ולא נתנו לקבורה רבות בשנים, ועתה כאשר נודע הדבר רוצים להביאם לקבורה וברצונם להשאיר אצלם חלקים ולא להחזיר את כל החלקים שברשותם כדי להביאם לקבורה בחלקת קבורתם של הנפטרים"

| 7 | כיכר השבת |
מלחמת העדה החרדית באבו-כביר תחזור?
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

העדה החרדית יוצאת שוב נגד המכון לרפואה משפטית אבו כביר.

במכתב חריף שהוציא הבד"צ בימים אלו, נכתב בין-היתר: "נחרדנו לשמוע כי מתי ישראל היו נתונים במשך שנים רבות בבזיון נורא במרתפי המעבדה הפתלוגית באבו כביר ולא נתנו לקבורה רבות בשנים, ועתה כאשר נודע הדבר רוצים להביאם לקבורה וברצונם להשאיר אצלם חלקים ולא להחזיר את כל החלקים שברשותם כדי להביאם לקבורה בחלקת קבורתם של הנפטרים.

"אין זה כי אם עוד פרק במסכת התעללות השלטונות במתי ישראל רח"ל ובמלחמה הכוללת נגד דת תורתנו הקדושה לעקור האמונה בהשארת הנפש ובחיוב מצוות קבורה כהלכה".

עוד הם כותבים: "חובתינו להרעיש עולמות על כך וכל מי שביכולתו לפעול צריך לעשות ככל הצורך כדי שיבואו הנפטרים לקבורה בשלימות בחלקת קבורת בלי התחכמויות והיתרים מדומים".

המכתב מגיע לאחר כוונת המכון באבו-כביר להוציא פיסות קטנות של בשר מאברים שנמצאים במכון, בטענה שיש להם "היתר מרבנים".

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אני חושב שהם צריכים לשבת 20 שנה בכלא למען הנפטרים ופגיעת המשפחות בושה וחרפה איפא משרד הדדות והמשטרעה בושה
דרשן הכהו פנחס
4
אני מקווה שהגולשים ימשיכו להשמיץ את העדה כי אם באתר אינטרנט יכתבו בעד העדה זה אומר שהם צריכים לפשפש במעשיהם... ואגב : המלחמה במכון הפתולוגי באבו כביר נגד ניתוחי מתים אינה שייכת לעדה כי כל גדולי ישראל יצאו עוד לפני 25 שנה ויותר במלחמת קודש נגד חילול כבוד המת ומה לעשות שהמציאות היא שהעדה יוצאים תמיד
חיים אהרן
3
אף אחד מהגולשים לא יהיה מעוניין ח"ו שאחד מקרוביו יהיה מונח בביזיון ללא קבורה. תהיו אמיתיים! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דע מאין באת

הצגת כל התגובות

2
מי ומה העדה כהיום ????
מי ומה העדה כהי
כאילו אתה לא יודע מי הם הרבנים שליט''א? אתה בב לנגח? לא כדי לך!!! גחלתן גחלת אש, נשיכתן נשיכת נחש! תיזהר!!! חוץ מזה, בשביל ידיעת הקוראים שיחיו': הרבנים הגאונים שרי התורה הגאונים הצדיקים חברי הביד''צ הי''ו: בראשם מרן כ''ק גאב''ד ירושלים רבינו ר' יצחק טוביה וויס, הגאון הגדול הראב''ד ר' משה שטרנבוך, הג
העדה החרדית
1
תסתלקו מכאן מהר, נמאסתם! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גנבים
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים