כיכר השבת

כשבאלנבי לומדים ממאה שערים

לאחר שבועיים של סערה ציבורית והסתה תקשורתית כנגד הציבור החרדי, יש לפחות דבר אחד שהחילונים הפנימו ולמדו מהחרדים: השימוש בפשקווילים. לא, אל תטעו, אין מדובר ב"מאה שערים" בירושלים, אלא לשם שינוי ב"אלנבי" בתל-אביב. כתב 'כיכר השבת' עם כל הפרטים (בכיכר, מעניין)

| 17 | כיכר השבת |
כשבאלנבי לומדים ממאה שערים

לאחר שבועיים של סערה ציבורית והסתה תקשורתית כנגד הציבור החרדי, יש לפחות דבר אחד שהחילונים הפנימו ולמדו מהחרדים: השימוש בפשקווילים.

לא, אל תטעו, אין מדובר ב"מאה שערים" בירושלים, אלא לשם שינוי ב"אלנבי" בתל-אביב.

הבוקר (שלישי) הודבקו מאות פשקווילים על קירות רחוב אלנבי במרכז תל-אביב, תחת הכותרת "אשה - במלוא הדרה, בהם נאמר: "בתי העסק ברח' אלנבי מתכבדים להזמין נשים להתעכב בצד זה של המדרכה". בהמשך נכתב: "עדיפות בהתעכבות תינתן לנשים בלבוש בלתי צנוע".

תושבי העיר החילונית התלבטו בקול, אל מול ה"פאשקווילים", ותהו, האם מדובר בקמפיין אנטי דתי חדש, שמטרתו לפגוע בציבור החרדי ומתכוון ללעוג לערכיו ועקרונותיו, כשרבים מהעובדים באזור הינם נמנים על בני המגזר, או שמא מדובר ביוזמה פרסומית של בעלי עסקים ברח' המפורסם שחיפשו כיצד לצוד את תשומת לב הלקוחות שלהן ותפסו "טרמפ" על גל ה"הדרת נשים".

כך או כך מה שברור הוא כי כמו ב"מקור" במאה שערים" כך גם ב"חיקוי" באלנבי, הפרובוקציה הצליחה.

תוכן שאסור לפספס
17 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
בסך הכל עוד סממן לחוסר יכולת לנהל תרבות דיבור פתוחה.. לא מבין מה אתם מוצאים בזה.
נועם
5
כל מה שיש בקדושה יש כנגד בסטרא אחרא ולנו יש תבחירה באיזו מדרכה ללכת
צדיק נסתר
4
אין אישה שתעמוד ליד חנות יותר מדקה ולא תקנה משהו כל שכן אם היא לא לבושה בצניעות אז ממילא היא צריכה משהו לקנות וללבוש משהו אחלה פירסום לחנויות!!!!
אביבי

הצגת כל התגובות

3
אני מוחה נמרצות נגד טוב בשם 'חילונים' אין מקום לזה באתר חרדי זה טמטום זה מראה חוסר ביטחון עצמי זה מראה שאתם מסתכלים על החילונים למעלה... במקום להסתכל עליהם למטה מטה מטה וכו' וכו' לפעמים צריכים להפעיל גם את השכל... אני נכנס באתר הזה כל יום בגלל שזה אתר חרדי אבל הטור הזה מעיד ריקבון חמור מצד עורכי
גולש ותיק
2
עכשיו מובנים דברי הגראי"ל שטיינמן:"הם ערב רב"...
אוהד
1
מראה מי באמת מאחורי כל זה :-)
דכגשדכגשד
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים