כיכר השבת

הרכבת הממשלה

"לא אכהן כשר הפנים ללא התכנון"

יו"ר ש"ס אריה דרעי מביע בפני מקורביו את אכזבתו מראש הממשלה בנימין נתניהו שנתן את מנהל התכנון למשה כחלון ומבהיר כי לא יכהן כשר פנים ללא מנהל התכנון (אקטואליה)

| 15 | כיכר השבת |
אריה דרעי ומשה כחלון
אריה דרעי ומשה כחלון (צילום: Miriam Alster/Flash90)

בחירות 2015 • מרכיבים ממשלה: אם נסתמך על דבריו של יו"ר ש"ס אריה דרעי, הרי שהוא לא יכהן כשר הפנים בממשלת נתניהו הרביעית.

בימים האחרונים משוחח אריה דרעי עם מקורביו על המשא ומתן הקואליציוני מול ראש הממשלה בנימין נתניהו, הוא נשמע מאוכזב ולא מרוצה מהעובדה שנתניהו החליט לקחת מחסותו את מנהל התכנון ולהעבירו למשה כחלון.

דרעי הצהיר כי אם יתעקש על מנהל התכנון הרי שראש הממשלה מחוייב להעניק לו זאת בשל ההתחייבות שנתן לו, בפועל נתניהו סגר עם כחלון שמנהל התכנון יעבור אליו ומיד אחרי יום העצמאות השניים יחתמו על הסכם קואליציוני, כאשר טרם ברור האם המהלך נעשה בהסכמת דרעי.

בפועל, דרעי הצהיר מספר פעמים בשבוע האחרון שלא יהיה מוכן לקחת את תיק הפנים המעוקר ממנהל התכנון, הוא מחפש משרד בו יוכל לפעול ולא סתם תואר.

דברים דומים אמר דרעי ל'קו עיתונות'. "לא אכהן כשר הפנים ללא מנהל התכנון" הצהיר יו"ר ש"ס, "בסוף יש שתי אופציות, או שנחליט בשקלול כל הנתונים לדרוש בכל זאת את משרד הפנים מלא-מלא, או שנקבל את הצעתו החלופית של נתניהו לקבלת תיק התחבורה, כולל הנגב והגליל והדתות. לא תהיה אופציה של הליכה לתיק הפנים ללא מנהל התכנון, או קבלת 'תיק כלאיים' אחר ללא משמעות ביצועית מעשית".

תוכן שאסור לפספס
15 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
לעבוד!!! מתים עליך...
משה גאון
אם אין לו מנהל התכנון אין לו במה להעשיר יותר את אחיו מומי לכן רוצה את התחבורה שם הרבה הרבה תכנונים וכסף,,אבל למצביעיו משרד התחבורה לעולם התורה,לתלמןדי תורה, לסימינרים למקוואות לבתי כנסת לא יתן כלום גורנישטט
רוזן בית שמש
6
אתה תכהן אפילו כשר לעניני ברוקולי העיקר שתהיה שר על מי אתה עובד
איציק
5
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נאמן למרן

הצגת כל התגובות

4
אז אמר...
נו באמת
3
מנדטים אי אפשר לדרוש הכל .
מכלוף
2
בתפקיד הזה אתה יכול להשפיע על קבוצה לא קטנה של אנשים שיקבלו ג'ובים, אבל עדיין זו קבוצה מוגבלת. נסה להשפיע באופן רחב יותר דרך משרד אחר (עם פחות ג'ובים אם אפשר).
תודה
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
הסובלנות כאן נהדרת.
תודה
בוא נסכם שתשב בשקט ולא תגיב .בוא לא נשכח שש"ס קיבלו 7 מנדטים .מי אתה שתחלק ציונים והוראות . לך לרב שלך האדמו"ר ישי ותבקש תפקיד
חסיד יחד
1
לא זקוקים לך גנב ומושחת תחזור לאופןזיציה מושחת וגנב ושקרן ומניפולטיבי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
jakov
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים