
יש קואליציה באלעד: אחרי חודשים של דיונים קדחתניים בין המפלגות ש"ס ויהדות התורה, לאחר הניצחון של ישראל פרוש בקרב על ראשות העיר אלעד, סוף סוף מוקמת הקואליציה בעיר.
בשעות הצהריים (רביעי) נערכה בלשכת יו"ר ש"ס אריה דרעי פגישה משולשת בה השתתפו גם יו"ר סיעת שלומי אמונים ח"כ מאיר פרוש וח"כ יעקב אשר.
הישיבה המשותפת שהתקיימה בלשכת דרעי בכנסת, הוגדרה על-ידי הצדדים כפגישת פיוס לאחר הקרבות הסוערים שידעו שני הצדדים במערכת הבחירות וגם במהלך המשא ומתן.
במהלך הפגישה סיכמו הצדדים כי עוד במהלך היום ייחתם ההסכם הקואליציוני בעיר ובכך תוקם קואליציה בעיר אלעד.
בסיומה של הפגישה הורו הצדדים לצוותי המשא-ומתן לחתום עוד היום על ההסכם הקואליציוני.
פרוש ודרעי סיכמו על שיתוף פעולה בהמשך הדרך ועל השארת המשקעים שהיו בין הצדדים הרחק מאחור.
בכך, תמה לה סאגה ארוכה, בניצחונו של ח"כ מאיר פרוש, אשר הצליח בסופו של מאבק רווי אינטריגות ובגידות, להקים קואליציה במקום בו נראה כי זה בלתי אפשרי.
כזכור, הבחירות באלעד התנהלו תוך מערכת השמצות הדדית מלוכלכת, כאשר הצדדים הניצים נוקטים בכל דרך - גם המלוכלכת ביותר - כדי להשיג את הניצחון בקרב על ראשות העיר החרדית הקטנטנה שהפכה לזירת התגוששות חריפה זה כחמש שנים ויותר.
גורמים במפלגת ש"ס הקשורים לפוליטיקה המקומית מבקרים בחריפות את יו"ר הסיעה אריה דרעי, אשר לדבריהם "הוביל אותם להשפלה פוליטית שלא הייתה כמוה בשנים האחרונות".
הצגת כל התגובות