כיכר השבת

הרב אזרחי אושפז בשל זיהום ברגלו

ראש ישיבת "עטרת ישראל" שאושפז השבוע בשל זיהום ברגלו, יישאר בבית החולים למעקב גם בשבת. תלמידיו נערכים לצעידה רגלית אל בית החולים בכדי לשהות לצדו (חדשות,חרדים)

| 3 | כיכר השבת |
הרב ברוך מרדכי אזרחי
הרב ברוך מרדכי אזרחי (צילום ארכיון: שלומי כהן)

בימים האחרונים, אושפז הגאון רבי ברוך מרדכי אזרחי ראש ישיבת "עטרת ישראל" וחבר מועצת גדולי התורה של תנועת "דגל התורה" בבית החולים הדסה עין כרם, וזאת בשל זיהום חריף שהתגלה ברגלו.

על פי הדיווח בקו החשיפות, הערב (חמישי) הכריעו הרופאים בבית החולים לאחר בדיקות נוספות שנערכו לרב, כי בשל המצב הגרב"מ אזרחי ישאר למעקב גם בשבת הקרובה. מצבו, יצויין, מוגדר טוב.

ל"כיכר השבת" נודע, כי הד"ר הינגברג ראש המחלקה המטפל אישית ברב, מרוצה מהתקדמות הטיפול ומהשיפור הכללי במצב, אולם מעדיף שראש הישיבה יישאר להשגחה גם בימים הקרובים.

מקורבי הרב אזרחי סיפרו ל'כיכר השבת' כי תלמידים רבים יגיעו רגלית במהלך השבת בכדי להתפלל ולסעוד לצד מיטתו של מורם ורבם. לדבריהם, באם הוא יחוש בטוב הרי שייתכן ואף ימסור שיחה תורנית בבית הכנסת שבמקום.

בתוך כך, הערב הגיע הגאב"ד הרב ניסים קרליץ לבדיקות בבית החולים מעייני הישועה בבני ברק, וזאת לאחר שלא חש בטוב בימים האחרונים. לאחר הבדיקות, החליטו הרופאים לשחררו לביתו. בשיחה עם 'כיכר השבת', אומרים מקורביו של הרב קרליץ כי "מדובר בבדיקות שגרתיות".

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ברכת רפואה שלמה למרן הגרב"מ שליט"א, גדול ראשי הישיבות בדורנו וגדול מרביצי התורה
מעריצו
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים