כיכר השבת

בורא פרי האדמה

כך תכינו תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים אצלכם בבית

לכבוד ימי החנוכה בהם אנו מחפשים עיסוקים מגוונים עבור כל בני המשפחה, 'עלית' מגישה לכם מתכון להכנת התפוצ'יפס האהוב אצלכם בבית. ואם שאלתם, זה ממש קל ומהיר להכנה, כי התפוצ'יפס של עלית מיוצר משלושה רכיבים בלבד; תפוחי אדמה איכותיים, מלח ושמן | כשרות: בד"ץ עדה החרדית (אוכל ומתכונים)

| מקודם |
כך תכינו תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים אצלכם בבית
כך תכינו תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים אצלכם בבית (צילום: My Social)

מתכון להכנת תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים

מצרכים:

תפוח אדמה, מלח, שמן.

הוראות הכנה:

  • מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים כמה שיותר דק.
  • משרים את הפרוסות בקערת מי קרח למשך 5 דקות, מוציאים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני.
  • מטגנים את חתיכות התפוחי אדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. חשוב לערבב אותן כמה פעמים במהלך הטיגון.
  • מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • ממליחים ומוסיפים תבלינים שאוהבים.

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צרכנות