רכיבים
- 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 בצל, קצוץ
- 2 שיני שום גדולות, כתושות
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- קצת פחות מ-1/2 כוס קטשופ
- 1 כוס גריסי פנינה
- 3 רצועות בשר בקר שפונדרה (נתח מס' 9) עם העצם, חתוכות לקוביות גדולות
- 3 כפיות מלח
- 1/2 1-1 כפיות מלח שום
- 1/2 1-1 כפיות אבקת בצל
- 1/2 1-1 כפיות פפריקה
כך תכינו את הצ'ולנט של איוונקה טראמפ:
"זו ארוחת השבת המועדפת על משפחתה של איוונקה" כך נכתב באתר של בתו של נשיא ארצות הברית הנבחר שמפרסמת לצד המתכון לצ'ולנט גם סלט חסה ועגבניות מיובשות ועוגת גזר לקינוח.
1. לילה לפני ההגשה [יום חמישי בלילה], מכינים את המרכיבים ומניחים אותם בסיר לבישול איטי - crockpot, כשהבשר מונח מעל הכל. אין צורך להוסיף את כל המלח, תמיד אפשר להוסיף לאחר הבישול.
2. יוצקים על הכל כוס גדולה של מים, מכסים, מכוונים על חום גבוה ומבשלים למשך לילה שלם.
3. בבוקר (איוונקה: "אם זה יום חול!"), מוסיפים מעט מים לסיר, מנמיכים לחום נמוך או מעבירים לפלטה עד לסעודה. זה כמעט בלתי אפשרי "לבשל יותר מדי" חמין, כך שככל שהוא מתבשל יותר - יותר טוב.
הצגת כל התגובות