![המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט!](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2025/02/11/8ed8bb40-e854-11ef-a4d3-d3790dace9dd__h768_w1408.jpg)
המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט! (צילום: AI)
המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט! (צילום: AI)
מנות/יחידות20
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
מצרכים ליוגורט
- שמנת מתוקה (250 מ"ל) 1 יחידות
- סוכר 0.5 כוס
- גבינת שמנת 250 מ"ל
- מיכל שמנת חמוצה 1 יחידות
מצרכים לגרנולה
- פצפוצי אורז 1.5 כוס
- סוכר חום 0.5 כוס
- קוקוס קלוי 0.25 כוס
- קווקר 100 גרם
- פיסטוק קצוץ 0.25 כוס
- חמוציות 0.25 כוס
הוראות הכנה:
- הקציפו את השמנת המתוקה עם הסוכר, כאשר הקצף יציב הוסיפו בהדרגה את שאר המרכיבים.
- רפדו תבנית בנייר אפייה, חממו את התנור ל-180 מעלות חום, הניחו בתבנית פצפוצי אורז, קווקר ופיסטוק- קלו אותם עד לקבלת גוון חום. הוסיפו את הסוכר והקוקוס וקלו למשך כמה דקות נוספות. את החמוציות יש לערבב עם הגרנולה בעת ההגשה.
- מלאו כ-20 כוסות עם היוגורט. לפני ההגשה פזרו מעל כל כוסית שכבה נדיבה של גרנולה. ניתן גם ליצור שכבות של גרנולה, יוגורט, גרנולה, יוגורט.
בתאבון!