כיכר השבת

לכבוד ט"ו בשבט

הסוד להכנת גרנולה ביתית מושלמת ליוגורט נחשף

מתוק, קריספי וחגיגי – כוסית ט"ו בשבט שלא תרצו לפספס! למה להסתפק בתמרים ומשמשים, כשאפשר להכין גרנולה חלומית עם כל השפע? פצפוצי אורז זהובים, פיסטוקים וחמוציות נפגשים בכוסית יוגורט מושלמת, שתגרום לכם לחגוג כל ביס מחדש (אוכל ומתכונים)

| כיכר השבת |
המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט!
המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט! (צילום: AI)
המתכון הקריספי שישדרג לכם את היוגורט! (צילום: AI)
מנות/יחידות20
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

מצרכים ליוגורט

  • שמנת מתוקה (250 מ"ל) 1 יחידות
  • סוכר 0.5 כוס
  • גבינת שמנת 250 מ"ל
  • מיכל שמנת חמוצה 1 יחידות

מצרכים לגרנולה

  • פצפוצי אורז 1.5 כוס
  • סוכר חום 0.5 כוס
  • קוקוס קלוי 0.25 כוס
  • קווקר 100 גרם
  • פיסטוק קצוץ 0.25 כוס
  • חמוציות 0.25 כוס

הוראות הכנה:

  • הקציפו את השמנת המתוקה עם הסוכר, כאשר הקצף יציב הוסיפו בהדרגה את שאר המרכיבים.
  • רפדו תבנית בנייר אפייה, חממו את התנור ל-180 מעלות חום, הניחו בתבנית פצפוצי אורז, קווקר ופיסטוק- קלו אותם עד לקבלת גוון חום. הוסיפו את הסוכר והקוקוס וקלו למשך כמה דקות נוספות. את החמוציות יש לערבב עם הגרנולה בעת ההגשה.
  • מלאו כ-20 כוסות עם היוגורט. לפני ההגשה פזרו מעל כל כוסית שכבה נדיבה של גרנולה. ניתן גם ליצור שכבות של גרנולה, יוגורט, גרנולה, יוגורט.

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בוקר ובראנץ´