כיכר השבת

בראנצ'ינג

התמכרנו לגרסה המקסיקנית לחביתה

נמאס לכם מביצת עין או מקושקשת? קבלו שדרוג מושלם שמגיע היישר ממקסיקו - ואתם עומדים להתמכר אליו: ״מיגס״, חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות שגם חוסכות את החלק של הלחם בארוחה ומעניקות את אותה תחושת שובע. מגישים עם מגוון ירקות חתוכים וכל גבינה אהובה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מיגס: חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות
מיגס: חביתה עם רצועות טורטייה מטוגנות (צילום: Karly Gomez on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 4 טורטיות תירס, חתוכות לרצועות דקות
  • 4 ביצים גדולות
  • 1 כף חלב
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מחממים את השמן. מוסיפים את רצועות הטורטייה ומטגנים אותן במשך כ-5 דקות, עד שהן פריכות.

2. במקביל, טורפים בקערה את הביצים והחלב במשך 2 דקות.

3. כשרצועות הטורטייה מטוגנות, מנמיכים לאש קטנה, מזיזים אותן לצד אחד של המחבת ויוצקים את תערובת הביצים לחלק הפנוי במחבת ומטגנים אותן כמו חביתה מקושקשת, תוך ערבוב עדין, במשך 3 דקות.

4. בעזרת מרית, מאחדים בין רצועות הטורטייה לביצים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומחלקים את תכולת המחבת בין 2 צלחות הגשה. מוסיפים ירקות חתוכים, גבינה אהובה או כל תוספת מועדפת אחרת ומגישים מיד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
פתות זה נקרא הומצא על ידי התיימניייים
ללא שם
בוקר ובראנץ´