שייק שוקולד בננה בקערה - סמודי בול (צילום: Bakd&Raw by Karolin Baitinger on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בננות מקולפות, חצויות באמצע וקפואות
- חופן נדיב של אגוזי פקאן קצוצים גס
- 1 כף אבקת קקאו גולמית
- 1 כפית חמאת שקדים
- 90 מ"ל חלב שיבולת שועל
- 1 כפית זרעי פשתן טחונים
- קורטוב אבקת וניל איכותית
תוספות מומלצות:
- שומשום, זרעי צ'יה, שקדים או אגוזי פקאן קצוצים, בננה מיובשת קצוצה, חמאת שקדים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את כל הרכיבים (מלבד התוספות) עד לקבלת מרקם קרמי.
2. יוצקים את השייק לקערה, מפזרים מעל את התוספות ומגישים מיד.