כיכר השבת

בראנצ'ינג

בלתי נשכחים: פנקייקס שוקולד וריקוטה

עכשיו, כשחופש, זה בדיוק הזמן לשבור שגרה ולשדרג את הפנקייקס עם רכיבים מתוחכמים יותר לתוצאה מפנקת יותר, כמו שמגיע לכם. מתכון לפנקייק שוקולד וגבינת ריקוטה מתוקים ואווריריים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פנקייק שוקולד וריקוטה
פנקייק שוקולד וריקוטה (צילום: American Heritage Chocolate on Unspalsh)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 כוס שוקולד מריר או חלבי מגורר דק
  • 3 ביצים, מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 1 כוס גבינת ריקוטה
  • 1/4 כוס חלב
  • 3 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס קמח (מודדים לאחר הניפוי)
  • 90 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1. מקציפים בקערת מיקסר את החלמונים עם הריקוטה, החלב, הסוכר והמלח. כשהם מתאחדים, מכבים את המקצף ומערבבים פנימה בתנועות קיפול עדינות את הקמח והשוקולד.

2. מנקים ומייבשים את קערת המיקסר ומקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף רך. בתנועות קיפול עדינות, מאחדים את הקצף עם תערובת הריקוטה והשוקולד, עד לקבלת בלילה אחידה.

3. ממיסים חמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפנקייקס - 1/4 כוס לכל פנקייק. כשהשוליים משחימים ועולות בועות, הופכים את הפנקייק, מטגנים 2 דקות נוספות ומוציאים לצלחת. מוסיפים עוד חמאה למחבת, לפי הצורך. מגישים מיד, חם.

(צילום: American Heritage Chocolate on Unspalsh)
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´