כיכר השבת

בוקר טוב

לבוקר טוב מאוד: פנקייקס שיבולת שועל ותפוחים

ארוחת בוקר מהירת הכנה שמשלבת ערכים תזונתיים אך לא מוותרת על הטעם? כן, ככה בדיוק אנחנו אוהבים שהיום שלנו מתחיל. מתכון לפנקייקים על בסיס שיבולת שועל עם רסק תפוחים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פנקייקס שיבולת שועל ותפוחים
פנקייקס שיבולת שועל ותפוחים (צילום: Frédéric Dupont on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות קמח, מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 2 ביצים גדולות
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 30 גרם חמאה, מומסת - לבלילה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס רסק תפוחים
  • 1/4 כוס שיבולת שועל
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

1. בבלנדר, טוחנים יחד לבלילה אחידה קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ביצים, חלב, חמאה, תמצית וניל, רסק תפוחים ושיבולת שועל.

2. במחבת גדולה, ממיסים מעט חמאה ויוצקים מהבלילה פנקייקים בגודל שווה. כשעולות בועות על פני השטח של הפנקייק, הופכים אותו לצד השני. עורמים את הפנקייקים המוכנים זה על זה ומגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´