כיכר השבת

בוקר טוב

בוקר 'בין הזמנים': סירת בגט עם גבינה נמסה

ואם לדייק, מדובר בגרסה העצלנית לחצ'פורי הגרוזיני המופלא. ולא שזו מופלאה פחות - היא פשוט מהירה יותר. פינוק שווה לבין הזמנים, כשכל המשפחה יחד ולא מפוזרת בין קפסולות לבידודים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סירת בגט במילוי גבינה נמסה
סירת בגט במילוי גבינה נמסה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 בגט, מאורך או מעוגל
  • 5 ביצים גדולות
  • 1/3 כוס שמנת לבישול או חלב
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 2 ענפי בצל ירוק, פרוסים דק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את השמנת,הגבינה והבצל ומערבבים היטב.

2. חותכים מלבן במרכז הבגט ושולפים החוצה גם את "בשר" הבגט. יוצקים לחלל שנוצר את תערובת הביצים והגבינה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. פורסים ומגישים מיד, חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´