כיכר השבת

הכינו את המפיות: טוסט חמאת בוטנים וריבה

האם יש ארוחת בוקר יותר מפנקת, נעימה וטעימה לילד (או למבוגר, אם נהיה כנים) מהכריך האמריקאי הוותיק - חמאת בוטנים וריבה? חשבנו שלא... עד שנפגשנו עם אותו סנדוויץ' בגרסה הקלויה. הוא דביק וצמיגי באופן הכי חיובי שיש ופשוט מאד, השדרוג שיהפוך אתכם להורי השנה. החלק הטוב ביותר בכריך זה, מלבד היותו סופר קל להכנה, הוא שתוכלו להתאים אותו לכל חמאת אגוזים וריבה שתחפצו (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
הכינו את המפיות: טוסט חמאת בוטנים וריבה
הכינו את המפיות: טוסט חמאת בוטנים וריבה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כף חמאה, מרוככת
  • 2 פרוסות לחם - לבחירתכם
  • 2 כפות חמאת בוטנים או חמאת אגוזים אחרת
  • 1 כף ריבת תות / פטל

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת על אש בינונית. מורחים את החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם. מורחים את חמאת הבוטנים בצד נטול החמאה של פרוסת לחם אחת. חוזרים על הפעולה עם הריבה על פרוסת הלחם הנותרת. מרכיבים את הכריך עם חמאת הבוטנים והריבה בפנים.

2. מכניסים את הכריך למחבת ומטגנים עד להזהבה, במשך כ-5 דקות. הופכים את הכריך ומטגנים עד שהצד השני מקבל גוון חום-זהוב, כ-5 דקות נוספות. מוציאים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים למשולשים טרם ההגשה.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
זה אחד הטעימים אני אוכלת את זה המון לארוחת ערב
ב
בוקר ובראנץ´