כיכר השבת

מה אוכלים היום?

כריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים

אמנם יש כאן מתכון מסודר יחסית, אך למעשה אנחנו רק מספקים לכם את הבסיס לכריך נהדר - תאלתרו במטבח ותעופו איתו לאן שאתם רוצים, כי כל פודי מתחיל יודע לומר שאין באמת דבר כזה "מתכון לכריך" (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
כריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים
כריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • נקניקיות בשריות / פרווה מכל סוג אהוב
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים דק
  • שמן זית
  • צ'ילי גרוס
  • מלח ופלפל שחור
  • 2-3 גמבות / פלפל ירוק / פלפל כתום, חתוכים לרצועות דקות
  • לחמניות
  • רוטב חריף

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצלים, מתבלים במעט צ'ילי גרוס, מלח ופלפל שחור ומטגנים על אש בינונית תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה וריכוך. קחו את הזמן.

2. מוסיפים את רצועות הגמבה / הפלפלים למחבת וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהן מתכווצות ומתרככות. מסירים מהאש.

3. באמצע טיגון הפלפלים, מחממים שמן במחבת אחרת ומטגנים את הנקניקיות תוך כדי שמסובבים אותן לעתים קרובות, עד שהן פריכות ושחומות.

4. חוצים לשניים את הלחמניות, מורחים מעט רוטב חריף (ניתן להוסיף מיונז כבסיס, אם רוצים), וממלאים אותן בתערובת הבצלים והפלפלים ובנקניקיות. מסדרים את הכריכים המוכנים בתבנית ומכניסים אותם לאפייה של 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהלחם קלוי קלות. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? תוספות שילכו מעולה בתוך הכריך הזה? כתבו לנו בתגובות

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
יאלללה ריר נוזל
mhk
בוקר ובראנץ´