בגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 בגט גדול, חתוך לחצי לאורכו
- 113 גרם חמאה, רכה
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 5 שיני שום, כתושות
- 1 כוס גבינת מוצרלה טרייה מגורדת
- 1/2 כוס גבינה צהובה טרייה מגורדת
- 1/2 כוס גבינת פרמזן טרייה מגורדת
אופן ההכנה:
1. מסדרים את שני חצאי הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מערבבים יחד את החמאה, השום ו-1 כף פטרוזיליה קצוצה, ומורחים בחלק הפנימי של שני חצאי הבגט.
3. מערבבים את הגבינות וממלאים את חצאי הבגט באופן שווה. מפזרים מעל את כף הפטרוזיליה הנותרת.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. אם אתם רוצים לשדרג את המאפה הנהדר הזה אפילו יותר, כוונו את התנור למצב גריל, העלו את התבנית למדף העליון ואפו 2-3 דקות נוספות. נותנים לבגטים להתקרר כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.