כיכר השבת

באנו לשדרג

זה אחד הדברים הטעימים שאפשר לעשות עם בגט

או: קבלו את אחד הדברים הכי טעימים שאפשר לעשות עם בגט - לחצות אותו באמצע, לפזר גבינות בנדיבות, להוסיף שום ועשבי תיבול. במילים אחרות, כך תכינו לחם שום תוצרת בית בלי לעבוד קשה (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
בגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול
בגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 בגט גדול, חתוך לחצי לאורכו
  • 113 גרם חמאה, רכה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 5 שיני שום, כתושות
  • 1 כוס גבינת מוצרלה טרייה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינה צהובה טרייה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן טרייה מגורדת

אופן ההכנה:

1. מסדרים את שני חצאי הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. מערבבים יחד את החמאה, השום ו-1 כף פטרוזיליה קצוצה, ומורחים בחלק הפנימי של שני חצאי הבגט.

3. מערבבים את הגבינות וממלאים את חצאי הבגט באופן שווה. מפזרים מעל את כף הפטרוזיליה הנותרת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. אם אתם רוצים לשדרג את המאפה הנהדר הזה אפילו יותר, כוונו את התנור למצב גריל, העלו את התבנית למדף העליון ואפו 2-3 דקות נוספות. נותנים לבגטים להתקרר כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
לחם וגבינות זה שילוב נהדר. הגרנה פדנו מוצלחת פי כמה מהפרמז'ן ותשדרג את המתכון פלאים
עמי
1
תחליפי את הפרמז'ן בגרנה פדנו ותגלי כמה מושלם הבאגט באמת יהיה...
קארין
בוקר ובראנץ´