כיכר השבת

פנקייקס במילוי ממרח ברוקולי וקשיו

גליליות פיקנטיות ומרשימות שמכינים בקלות ובלי מאמץ: מתכון להכנת פנקייקס מלוחים במילוי ממרח ברוקולי וקשיו. החביתיות הרכות משתלבות נפלא עם מרקם הממרח הגרגרי (מתכונים, אוכל)

|
פנקייקס במילוי ממרח ברוקולי וקשיו
פנקייקס במילוי ממרח ברוקולי וקשיו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • לממרח הברוקולי:
  • 1 ברוקולי טרי / 1/2 חבילת ברוקולי קפוא
  • 4 ענפי בזיליקום - רק העלים
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פנקייקס וממרח ברוקולי:

רגע לפני: גליליות פיקנטיות ומרשימות שמכינים בקלות ובלי מאמץ: מתכון להכנת פנקייקס מלוחים במילוי ממרח ברוקולי וקשיו. החביתיות הרכות משתלבות נפלא עם מרקם הממרח הגרגרי.

הכנת ממרח הברוקולי:
• מפרקים את פרחי הברוקולי וחולטים אותם במשך 20 דקות במים רותחים.

• טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הממרח ומוסיפים את המים בהדרגה, עד לקבלת משחה במרקם גס וגרגרי.

הכנת הפנקייקס:
• מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפיה, הביצה, החלב והמלח לבלילה אחידה וללא גושים, כדאי באמצעות מטרפה.

• משמנים מחבת טפלון, מניחים 2-3 כפות מבלילת הפנקייקס, ומבשלים במשך 2 דקות מכל צד.

רגע האיחוד:
• מורחים את ממרח הברוקולי על הפקנקייקס ומגלגלים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בוקר ובראנץ´