כיכר השבת

שערים שמיים נפתחים:

ביום המסוגל: התפילה הנדירה בקבר מרדכי ואסתר באיראן

ביום המסוגל, יום צום תענית אסתר, מתרחש מאורע דרמטי ונדיר ברפובליקה האסלאמית של איראן. שלוחי ועד הרבנים יצאו למסע מיוחד אל קברי מרדכי ואסתר בעיר האמדאן, שם יפעלו עבורנו ישועות נשגבות מעל לדרך הטבע

| מקודם |
התפילה על קברי מרדכי ואסתר ביום תענית אסתר היא זמן מסוגל במיוחד
התפילה על קברי מרדכי ואסתר ביום תענית אסתר היא זמן מסוגל במיוחד (צילום: באדיבות המצלם)

תענית אסתר, הוא יום המסוגל לישועות גדולות, כפי שמגלה לנו בעל ספר "קב הישר" (פרק צ"ז): "יום תענית אסתר מסוגל מאד... כל מי שצריך רחמים על איזה דבר... יזכיר זכות מרדכי ואסתר שבזכותם יעתר לו ה' ויפתח לו שערי רחמים ותקובל תפילתו ברצון".

ביום תענית אסתר, שערי שמים שעד היום היו נעולים אצורים ונצורים עומדים להיפתח לרווחה. השפע האדיר היורד ביום זה בזכות מרדכי ואסתר הולך להגיע אלינו, בזכות התרומה לועד הרבנים והתפילה במקום הקדוש.

מרדכי הוא "מרדכי בן יאיר" - על שם שהאיר בתפילתו! "בן קיש" - שהקיש על שערי רחמים ונפתחו לו!

וכך כותב ה"קב הישר": "והרבתה אסתר, עד שעלתה תפלתה למעלה למקום קדוש ונורא... ויושיט המלך... שרביט הזהב ומשך אליה חוט של חסד..."

לחצו כאן ושלחו את השמות לתפילה במעמד הנשגב בקבר מרדכי ואסתר באיראן

התפילה על קברי מרדכי ואסתר ביום תענית אסתר היא זמן מסוגל במיוחד, וכך ממשיך ה'קב הישר': " ולא רק לה הושיט הקב"ה את שרביט הזהב, אלא בכל דור ודור, מי שמתחברים עמהם!!!", ואנו מתחברים עמהם בזכות כח הצדקה וכח התפילה על קברם.

"כי יום זה הוא מסוגל מאוד שיקובל תפילתנו בזכות מרדכי ואסתר, וכל מי שצריך רחמים על איזה דבר שהוא צריך להתפלל, יקח פנאי לעצמו ביום תענית אסתר, ויאמר תחלה מזמור כ"ב בספר תהלים "אילת השחר" - שהיא אסתר. ואח"כ ישפוך שיחו לפני ה' ויבקש בקשתו, ויזכיר זכות מרדכי ואסתר, אשר בזכותם יעתר לו הקב"ה, ויפתח לו שערי רחמים, ותקובל תפלתו ברצון".

ביום תענית אסתר, יעלו שלוחי ועד הרבנים לקבר מרדכי ואסתר באיראן ויזעקו שם את מזמור כ"ב בתהילים - "איילת השחר". במקום קדוש זה יתחננו השלוחים בעבור כל השמות שנמסרו להם, ויזכירו כל שם ושם עם בקשתו הפרטית. הם יבקשו עבור זיווג, פרנסה, רפואה, זרע של קיימא, נחת מהילדים, וכל בקשה אישית נוספת.

לחצו כאן ושלחו את השמות לתפילה במעמד הנשגב בקבר מרדכי ואסתר באיראן

העקרון פשוט ומובן. צריך להזכיר זכות מרדכי ואסתר, ולהמשיך דרכם את אותו חוט של חסד גם עלינו. וזה הרי פשוט שהדרך הטובה ביותר לעורר את זכות הצדיקים לאחר פטירתם, היא על ידי שפוקדים את מקום מנוחתם.

אלא שעד היום זה פשוט היה בלתי אפשרי. מקום קבורתם נמצא במדינה לא הכי ידידותית.... ולכאורה אין שום דרך להגיע לשם. אבל הנה, הקב"ה רצה שבשנה הזו, ייפתח לנו צוהר מופלא לאותם אוצרות, הקב"ה בחסדו ייצר בשבילנו חלון הזדמנויות קטן, שיאפשר למי שבאמת ראוי, להגיע אל המפתח ודרכו להיכנס אל האוצרות.

החלון הזה ייפתח לכמה שעות בדיוק, לא יותר. מי שינצל את ההזדמנות יזכה, מי שיתמהמה יפספס.

יש לנו כאן את הקוד המדויק איך לפתוח את האוצרות. לגעת בראש השרביט ולשמוע את המלך אומר לנו: "מה שאלתך? ותנתן לך! ומה בקשתך? ותעש!!!".

תורמים עכשיו לועד הרבנים ומעבירים את השמות לתפילה בקברם של מדרכי ואסתר, בזמן המסוגל יום צום תענית אסתר, וזוכים לישועות נשגבות מעל לדרך הטבע. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לפספס את ההזדמנות הנדירה.

לחצו כאן ושלחו את השמות לתפילה במעמד הנשגב בקבר מרדכי ואסתר באיראן

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צדקה