![בגט במילוי גבינות עם שום ועשבי תיבול](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2018/12/04/b580b310-0204-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h667_w1000.jpg)
רכיבים
- 1 בגט גדול, חתוך לחצי לאורכו
- 113 גרם חמאה, רכה
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 5 שיני שום, כתושות
- 1 כוס גבינת מוצרלה טרייה מגורדת
- 1/2 כוס גבינה צהובה טרייה מגורדת
- 1/2 כוס גבינת פרמזן טרייה מגורדת
אופן ההכנה:
1. מסדרים את שני חצאי הבגט בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
2. מערבבים יחד את החמאה, השום ו-1 כף פטרוזיליה קצוצה, ומורחים בחלק הפנימי של שני חצאי הבגט.
3. מערבבים את הגבינות וממלאים את חצאי הבגט באופן שווה. מפזרים מעל את כף הפטרוזיליה הנותרת.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. אם אתם רוצים לשדרג את המאפה הנהדר הזה אפילו יותר, כוונו את התנור למצב גריל, העלו את התבנית למדף העליון ואפו 2-3 דקות נוספות. נותנים לבגטים להתקרר כ-10 דקות לפני שפורסים ומגישים.