זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
לנאצ'וס:
- 4 טורטיות
- 2 כפות שמן זית
- מעט פפריקה
- 1/3 כפית מלח + 1/3 כפית פלפל שחור
- 1/3 כפית תבלין גריל עוף
לסלט הגוואקמולי:
- 1.5 אבוקדו בשלים
- 6 עגבניות שרי, חצויות
- 1/2 פלפל צ'ילי חריף, קצוץ דק
- בצל ירוק, קצוץ דק
- כוסברה, קצוצה דק
- מספר עלי נענע, קצוצים דק
- מיץ לימון
- מלח ופלפל
- מעט שמן זית
אופן ההכנה:
1. מתחילים בהכנת הנאצ'וס: חותכים את הטורטיות ל-8 משולשים, מעבירים לקערה שבה נמצאים שמן הזית והתבלינים ומערבבים את הנאצ'וס, כך שיהיו מכוסים בהם היטב. מעבירים לסיר המרופד בנייר אפייה ואופים 15 דקות בחום של 180 מעלות, עד להשחמה קלה של הנאצ'וס - במהלך האפיה עוצרים והופכים.
2. מכינים את סלט הגוואקמולי: מרסקים את האבוקדו בקערה, מוסיפים את עגבניות השרי, הצ'ילי, הבצל הירוק, הכוסברה, הנענע ויתר התיבול. מערבבים היטב.
3. מניחים את קערית הגוואקמולי על צלחת שטוחה ומסביבה הנאצ'וס.