זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 ביצים גדולות
- 2 כפות שום כתוש
- 1 כוס עלי תרד
- 1/2 כוס קוביות עגבניה
- 2 פלפלי צ'ילי ירוק קטנים, קצוצים
- 1 כפית כורכום
- מלח
- שמן
אופן ההכנה:
1. בקערה, טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף אוורירי. מוסיפים את השום, התרד, העגבניות, הכורכום והצ'ילי, מתבלים במלח לפי הטעם וטורפים הכל יחד עוד דקה.
2. מחממים מחבת טפלון או מחבת רגילה עם כף שמן, יוצקים 1/4 מהתערובת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהחלק העליון יחסית יציב ופחות נוזלי. הופכים את החביתה, מטגנים עוד דקה ומעבירים לצלחת.
חוזרים על הפעולה עוד 3 פעמים, לקבלת 4 חביתות.