זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 200 מ"ל חלב קוקוס
- 300-400 מ"ל מים
- קורט מלח
- 120 גרם שיבולת שועל
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות סירופ מייפל (או דבש - לגרסה צמחונית)
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את חלב הקוקוס והמים בסיר קטן וכשהם רותחים, מוסיפים את המלח, שיבולת השועל וחמאת הבוטנים. מבשלים על אש בינונית במשך 3 דקות ומכבים את האש.
2. יוצקים את הדייסה ל-2 קערות אישיות ומערבבים פנימה סירופ מייפל או דבש. אפשר לפזר מעל שקדים מולבנים, קוקוס, אגוזים קצוצים ותוספת של סירופ מייפל או דבש.