זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- סופגנייה ריקה מוכנה - ביתית או קנויה
- גבינת שמנת (לנוהגים בהיתר) או מיונז
- סלמון מעושן
- 1 ביצה
- טבעות בצל סגול
- שמן לטיגון
- מלח
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים מעט שמן, יוצקים פנימה את הביצה לאחר ששברנו אותה בכלי אחר ומטגנים אותה כביצת עין. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. חוצים את הסופגנייה, מורחים גבינת שמנת או מיונז על צד אחד, מניחים מעל פרוסת סלמון מעושן, עליה את ביצת העין ומפזרים מעל את טבעות הבצל. סוגרים עם החצי השני של הסופגנייה לסנדוויץ' ומגישים מיד.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות