זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 טורטיות מקמח חיטה
- 4 כפות פסטו בזיליקום
- 2 אפרסקים בינוניים, פרוסים דק
- 100 גרם מוצרלה, פרוסה דק
אופן ההכנה:
1. מחממים היטב מחבת פסים (אפשר להסתפק גם במחבת רגילה), משמנים קלות צד אחד של כל טורטייה. לוקחים 2 טורטיות ועל הצד ללא השמן, מורחים פסטו, ומחלקים ביניהן את פרוסות האפרסקים והמוצרלה.
2. מניחים כל טורטייה בתורה על המחבת, סוגרים עם טורטייה נוספת ולוחצים כלפי מטה. מטגנים במשך 6-8 דקות כל קסדייה עד שהגבינה נמסה. באמצע הטיגון, הופכים בזהירות.
3. מסירים מהאש, חותכים לרבעים ומגישים מיד.